خانممرفین مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1031 عنوان اگه کسی بهتون بگه که 92 بازدید | 6 پست یکی به دوستتون بگه معلوم نیست فلانی(یعنی شما) چیکار میکنه ک روز ب روز خوشگلتر میشه ذوق میکنید یا فقط من ذوق کردددم 😂🥲اون کسی هم ک بهم گفته اصلا ازش توقع نداشتم اینو بگه چون خودش هم ی خانم خیلی مغروره هم خوشگل هم باکلاس وپولدار 1404/04/03 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره__تنها عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2393 من کلا خانم ها ازم تعریف کنن خوشحال میشم ولی اقایون بگن زیاد تاثیری نداره اونا قیافه با ارایش با بی ارایش تشخیص نمیدن
خانممرفین مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1031 من کلا خانم ها ازم تعریف کنن خوشحال میشم ولی اقایون بگن زیاد تاثیری نداره اونا قیافه با ارایش با بی ... اره آقایون ۹۰ درصد دخترا براشون خوشگل محسوب میشنولی خانما وقتی به یکی بگن خوشگل انگار واقعا خوشگله😍😂
ستاره__تنها عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2393 اره آقایون ۹۰ درصد دخترا براشون خوشگل محسوب میشنولی خانما وقتی به یکی بگن خوشگل انگار واقعا خوشگله😍 ... دقیقا منم همینو میگم اتفاقا چند وقت پیش مانتو بنفش پوشیده بودم یه خانمه دید گفت چه خوشتیپی چه مانتوت خوش رنگه جووون وقتی گفت جوون دیگ فرار کردم😂
خانممرفین مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1031 دقیقا منم همینو میگم اتفاقا چند وقت پیش مانتو بنفش پوشیده بودم یه خانمه دید گفت چه خوشتیپی چه مانتوت ... 😂😂