2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر بیشعورم

1476 بازدید | 36 پست

دوستان پارسال که من دوماهم بود باردار بودم

برادر شوهرم یهو ۸ تومن زد حساب شوهرم ک ببر برا زنت خرج کن دستت تنگه اونم بارداره

شوهرم گفت نه نیاز ندارم پس میدم ولی برادره گفت نه امکان نداره الان به پول نیاز دارین. 

ما هم خرجش کردیم. 

ما حقوقمون طوریه ک سر برج یه مقدارم میزاریم روش میدیم برا قسطامون و تا دو سال دیگه هم باید به همین منوال قسط بدیم. 

درآمد شوهرم کم نیست خیلی زیادم نیست یعنی اگه قسطا نباش راحت میتونیم مخارجو مدیریت کنیم. 

خلاصه یک سال گذشته و برادره پیام داده پول منو پس بده من گرفتارم (تا اینجا حق با ایشونه درست) 

اومد واحد ما خطاب به شوهرم که زن تو پولاتو میگیره تو کارتش قایم میکنه فکر بدهیای تو نیست. 

منم به قرآن قسم همچین اخلاقی ندارم. 

بله جمع میکنم ولی قایم کنم خودمو بزنم به گدای و نداری نه. 

قشرق به پا کرد و منم دخالت داد تو موضوع و رفت. 

منم تازه زایمان کردم بیخوابی دارم اوضاع روحیم خوب نیست تو این اوضاع مملکت از شهرم اخبار بدی میشنوم و نمیتونم خانوادمو ببینم تنهام اینجا تو شهر غریب. 

در آخر گیر داده پول منو به دلار حساب کن ۲۵ میلیون بزن حسابم آیا این درسته؟ 

ما اصلا ازش قرض نخواسته بودیم خودش زد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقبقا چه تاریخی بود تا دلاریشو حساب کنیم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

محکم وایسین بگین ما همچین پولی نگرفتیم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دقبقا چه تاریخی بود تا دلاریشو حساب کنیم

چرا باید دلاریشو حساب کنیم؟ 

وقتی ما قرض نکردیم اصلا دهن باز نکردیم خودش زد

اینجا مشکل ما حساب کناب پولش ب نرخ دلار روز نیست

خب حق با شماس بنظرم همون پولشو بزنید ب حسابش و همسرت بگه دیگه از این لطف ها انجام نده و سردرد نده هم ...

اره همون ۸ رو زد فرداش زنش سریع رفت مژه و ناخن کاشت

گفت من دلار ازت نگرفتم ک دلارم پس بدم 

چرا باید دلاریشو حساب کنیم؟ وقتی ما قرض نکردیم اصلا دهن باز نکردیم خودش زداینجا مشکل ما حساب کناب پو ...

حق با شماست، ندین و اگه هم خواستین بدین بیشتر از ۸ تومن ندین

دلاری همینجوری خواستم حساب کنم چون حتی دلاری هم بخاین بدین ابدا انقدر نمیشه 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند