من میخوام باشگاه برم هیکلم خوبه ۵۹ کیلو ام قدم ۱۶۵ ولی میخوام متناسب بشه بعد خیلیا میگن نرو بدنت سخت میشه یه زن بدنش باید نرم باشه چرا میری هیکلت مردونه میکنی
من واقعا باشگاه رو دوست دارم حالا دوست داشتنش رو هم نادیده بگیرم سینه کم دارم ولی باسن دارم و میخوام رو فرم بشم به نظرتون باشگاه تاثیر داره
واقعا اینایی که میگن نرو اندامت مردونه میشه رو نمیتونم درک کنم مگه الکیه که یهو عضله بزنی مربی من که مربی هست زیاد عضله نداره اندامش ظریفه میدونی چقدرر باید زحمت بکشی و تغذیه و پودر پروتیین و.... بخوری تا عضله ت مردونه بشه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
کسی اندامش مردونه میشه که گفتم خوراکش هم پروتیین باشه در کنارش پودر وی و میوه های خفن و .... مصرف میکنه نه ماهایی که حرکاتی که میزنیم ابتدایی و ساده س
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
فقط این چرت و پرتارو کسای میگن ک هیچی از ورزش نمیدونن
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)