2777
2789
عنوان

اختلاف قدی با پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 81 پست
میدونم ولی نیس کسی ک بلندباشه و خیانت نکنه ؟🥲

نگفتم نیست، میگم توی معیارها تجدید نظر کن

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخوام پاشنه بلندبپوشم چی🥺

اولا اونم کفش میپوشه چهار سانت میاد بالا توعم بخوای برسی بهش باید پاشنه پونزده سانتی بپوشی دومن چه اشکالی داره که با پاشنه بهش برسی خوب پاشنه داری دیجگه خواصییت پاشنه همینه 

بازم تازه بهش میرسی یا ازش کوتاه ترم هستی کافی نیست بنظرت؟

اولا اونم کفش میپوشه چهار سانت میاد بالا توعم بخوای برسی بهش باید پاشنه پونزده سانتی بپوشی دومن چه ا ...

میدونید معیارمن یجوری بود ک با پاشنه۱۰سانتی هم ۲۰سانت ازش کوتاهترباشم😭😂

چطوریینی اشتباهه معیارام؟ینی موردخوبیه؟

عزیزم من خودم قدم ۱۷۱ هست قد همسرم ۱۶۴. اگه میخواستم قد رو ملاک بگیرم زندگی و آرامش الانم رو نداشتم. شخصیت خوب، حمایت‌گری، اینها خیلی خیلی مهمترن تا ظاهر. ظاهر خوب به هر دلیل و اتفاقی ممکنه یه روز از بین بره برای همیشه، ولی شخصیت خوب و قلب خوب عوض نمیشه. 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
کاش زودپخته میشدم قبل ازازدواج🥲

نمیدونم اگه فکر میکنی هنوز جا داری که خواستگار با معیار های بهتر و قد بلند تر بیاد خواستگاریت ردش کن اگه نه بچسب بهش چون دختر تو صف زیاده

ایین جذبه های سن مخالف توی انسان تا ۳۵ سالگی برای زن و مرد جذابه بعدش هنوز باید چهل سال دیگه زندگی کنن که اون موقع باید انتخابی که میکردی اخلاق مناسبی دااشته میبوده نه قد مناسبی چون بعد از اونم قد چه بخوای نخوای افول میکنه

تقریبا به اندازه خودتونمنطقی فکر کردمدیدم خوشبختی تو چندسانت قد نیستموقعیت اجتماعی و شغلی عالی هم دا ...

چقدرخوبه که پخته شدید کاش منم بتونم این معیارو تغییربدم

عزیزم من خودم قدم ۱۷۱ هست قد همسرم ۱۶۴. اگه میخواستم قد رو ملاک بگیرم زندگی و آرامش الانم رو نداشتم. ...

چقدر خوب انشالله همیشه خوشبخت باشید بنظرتون منم میتونم خودموتغییربدم؟برام عادی میشه قد؟

میدونید معیارمن یجوری بود ک با پاشنه۱۰سانتی هم ۲۰سانت ازش کوتاهترباشم😭😂

منی که ۱۸۸ هستم رو چیمیگی خخخخخ

من پارتنرم باید 218 سانت باشه اینطوری خخخخخ

وولی واقعا عادی میشه ۱۷۶ قد کوتاهی نیست بازممم