2777
2789
عنوان

زنای مطلقه خونه خراب کن

896 بازدید | 66 پست

عقدم شوهرم قبلا خیلی پولدار بوده الان ورشکست شده یکم وضعش بد شده. قبلا ک اسمی از من نبود ی زن مطلقه برا اینکه خرج خودشو بچشو شوهرم بده خودشو میزاشته در اختیار شوهرم. میدونم شوهرمم بی تقصیر نبوده حمله نکنید بهم ولی بنظرم ی زن باید حیا و عفت خودشو حفظ کنه چون هر زنی تا خودش نخاد هیچ مردی نمیتونه نزدیکش بشه. کلا از زنای مطلقه متنفرم هرچیش دور من بوده از این شوهر بدبخت کن و خونه خراب کن بوده. ولی بعضیاشونم واقعا مجبور بودن جدا شدن و خودشونو رها کردن. اونا واقعا مظلومن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری میگی وقتی شوهرت مجرد بوده

من خونه خراب کنی ای این وسط ندیدم والا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اشتباهه ...شوهر شما اگر ادم بود عفت و حیا داشت ...چرا فکر میکنید حیا واسه زنه 

شوهر شما اگر ادم بود دلش برای زندگیش میسوخت نه بقیه 

اون زن خودشو نمیزاشته در اختیار ....این شوهر شماست که در اختیار و اراده شلوارشه 

همیشه فرد متاهل مقصر تره 

خودتونو اروم نکنید بااین حرفا .شوهر شما مجردم پامیداد میرفت ربطی،به مطلقه نداره

همه مثل هم نیستن خانم های مطلقه با حیا هم کم نداریم 

اما قبول دارم 

بعضیاشون واقعا خونه خراب کن و خرابن 

مردا هم همین طور 

ولی همون طور که گفتید تا زن نخواد مرد نمیتونه کاری کنه

و تا مرد هم نخواد، زن نمیتونه کاری کنه

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️