2777
2789

زیر بار مشکلات دارم له میشم

امروز پشت سر هم سه ساعت تمام گریه کردم مغزم داره میترکه چشام درد می کنه

چرا خدا هیچ کاری نمی کنه؟ من چه گناهی کردم که تو این زندگی و شرایط گرفتارم؟

چرا نباید مث بقیه ی آدما یه زندگی عادی داشتە باشم؟

خیلی ناراحتم...مشکل پس مشکل اصلا نمیتونم دیگه تحمل کنم خیلی سخته

فقط برام سواله مگه من بنده ی خدا نیستم؟ مگه برای هر نعمتش شکرشو بجا نیاوردم؟ مگه یادش نکردم؟

چرا فردا بیشتر از امروز برام مشکل ایجاد می کنه؟ نه راه حلی نه کمکی نه آرامشی نه امیدی😔😔

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

حالو احوال زندگی منم همینه من دیگه حتی گریمم درنمیاد سر شدم فقط امیدم این بود موشک میخوره توخونمون ک اونم جن گ تموم شد

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میبینت و صداتو میشنوه 

شکی نداشته باش 

صبور هستی و بودی تا الان 

ولی من میگم یازم امیدت رو از دست نده 

همیشه لحظه آخرخدا نزدیک تر میشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

گریه نکن گلم

این روزا هم میگذره

من فهمیدم که یه جای ساعت گریه کردن باید دید چاره چیه کمر همت بست 

مقایسه سم ارامشه

مقایسه نکنیالاخره شرایطت هر چی هست بپذیر ببین باید جه کار کنی

منم به خاطر شکنجه های شوهر خیلی گریه کردم ولی گریه یکم واسه تخلیه خوبه بقیش باید چاره اندیشی کرد

نمیدونم سوال منم هس 

ولی من خجالت میکشم اینجوری با خدا حرف بزنم 

با طلبکاری

ولی بازم ناامید نباش ما به امید زنده ایم 

شاید ورق برای ماهم برگرده کی میدونه 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
و بیشتر از همه چیز به خدا ایمان دارم و اگه سختی میکشم لازم بوده یا مقصری خودم بودم یا به صلاح مه

ولی هیچ اذیت کردنی به صلاح نیست😔هیچ عذاب و فشار روانی ای به صلاح نیست،سختی حدی داره

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
من فک میکنم میبینه و حتی مخالفمه نمیزاره به کسی که دوسش دارم برسم برو به اونا که همزمان به سه چهارتا ...

دقیقا😔

دقیقا منم موندم چرا باید این همه وسواس بکشم و با استرس زندگی کنم شاید واقعا زندگی قبلی داشتم و ادم ب ...

وسواس و استرست رو با شناخت درمانی حل کن 😍

کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون و تمریناتش رو انجام بده 

تاپیکای کاربر @مامانل‍  در زمینه وسواس و استرس و افسردگی رو بخون 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

میبینت و صداتو میشنوه شکی نداشته باش صبور هستی و بودی تا الان ولی من میگم یازم امیدت رو از دست نده ه ...

جمله ی اخر منظورت چیه؟

ولی هیچ اذیت کردنی به صلاح نیست😔هیچ عذاب و فشار روانی ای به صلاح نیست،سختی حدی داره

وعده ی خدا همینه بعد درد و رنج آسانی هست به خدا اعتماد داشته باش ایشالله که بهترین اتفاقا برات میوفته برات دعا میکنم

وعده ی خدا همینه بعد درد و رنج آسانی هست به خدا اعتماد داشته باش ایشالله که بهترین اتفاقا برات میوفت ...

خیلی ممنونم ازت😘

2790
2778
2791
2779
2792