2777
2789
عنوان

شوهرم💩🚿😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 187 پست
دیدم عزیزم داشتنم هم دارم ولی شوهرم میگه تو وسوسواسی هستی که با برس میخوای تمیز بکنی

بگو پوستم پوست کرگدن که نیست که با دست تمیز کنم انسانم جارو رو برای چی اختراع کردن خب😶

کلا شوهرت کثیف شما هم وسواسی نیستی

در ضمن حالا که بلده بزار خودش تمیز کنه در اخر دستش و با اسید بشوره بیاد بیرون 🙄

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم عزیزم داشتنم هم دارم ولی شوهرم میگه تو وسوسواسی هستی که با برس میخوای تمیز بکنی

بابا محلش نذار این دیگه چکاریه!!!

بعدم اصلا نذار بشوره چون میخواد دست بکشه بعدم بیاد به یخچال و تخت و کمد و همه جا دست بزنه 

تاپیکم نشونش ندیا. ممکنه دعوا بشه

حال متکلم از کلامش پیداست

بااین اخلاقش میترسم پست های مارونشونش دادی بزنه بکشتت..والا

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

واقعا دور از جون خاک بر سرما به مادرامون فحش میدن هیچی نمیگیم بعد یه تو به مادراقا میگیم قهر میکنن شبانه راهی خیابون میشن 😐😐😐😐 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
شوهرش با جارو وايساده بالاسرش گفته جمع كن تازه فحشم داده بعد استارتر اومده از ما نظر خواهي ميكنه كه ...

مرض که ندارم میخوام بهش نشون بدم حرف اون اشتباه هست نه اینکه بهم میگه تو باید بری پیش روانشاس وسواسی 

واقعا دور از جون خاک بر سرما به مادرامون فحش میدن هیچی نمیگیم بعد یه تو به مادراقا میگیم قهر میکنن ش ...

عاره عوضین از بس مردا البته به من بگه اینجوری می‌فرستم جایی که ازش به دنیا اومده

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

بدا صدا بره بدونه چجوری تربیت کرده بچشو

بخدا خیلی زشته پسراشونو بی تربیت ول میدن بغل دخترای مردم و بدبختشون میکنن

مادرشوهرمنم همینه 

بهش گفتم بدبختم کردی باپسر تربیت کردنت همینجوری خودتون بدین ک دختراتم بدبخ شدن

بهش میگفتی من مادرم تربیت و رفتار درست یادم داده نه دستشویی شستن 

واسه اون کار مادر خودتو بیار اگه ناراحتی

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
مرض که ندارم میخوام بهش نشون بدم حرف اون اشتباه هست نه اینکه بهم میگه تو باید بری پیش روانشاس وسواسی ...

چقددیوونس بگو تودستشوویی جای خراب کاری کردنه کفش هم کثیفه اونموقع من وسواسم باید بادست تمیزکنم،وااای دیووونم کردی استارتر،خودش نمیفهمه کثیفه باید حتماپستای مارونشونش بدی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘