2777
2789
عنوان

شوهرم💩🚿😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 187 پست
دستت تو چاه دستشویی بکن بعد  تو دهنش 😲😲😲😲

😂😂😂من باشم با مسواکش دستشویی رو تمیز میکنم میگم خاک تو سر مادرت که بهت یاد نداده مسواکتو بکنی تو توالت بعد بکنی دهنت 😂😂بعدم مجبورش میکنم توالتو با دستش بشوره😄😄😨

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی چه مگه زوره اخه کی با دست تمیزش میکنه عه عه عه حالم بد شد چه شوهر نفهمی داری با دست کش و یه میله مخصوص هست که بر میدارن  سر چاه حموم م بر میدارن میندازن ت سطل اشغال  این جوری که کلی بیماری میگیرین کف حمم خیلی کثیفه انواع میکروب یافت میشه

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
اومدم این جا تا بهش پیامای شما رو نشون بدم تا منو زیر سوال نبره بفهمه خودش خیلی دلش رو پاک میگیره

اینم بهش نشون بده خاک بر سر مادر خودت با بچه تربیت کردنش که بلد نیست با خانوم چطور رفتار میکنن

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍

واقعابراش متاسفم تازه بهت گفت یابادست تمیزمیکنی یااین جارورومیکشم به موهات وبدنت،،ایییی حالم بهم خوردازرفتارش ببخشیداولی خیلی بی فرهنگ وفضوله،سرم دردگرفت،

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

خیلی بی ادب تشریف دارن. 

چجوری در مورد بزرگتر از خودش اینجوری حرف میزنه و به مادرت توهین میکنه

در ضمن با جارو تمیزتر و بهداشتی تره 

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤