2777
2789

با نمرات علوم هفتم 19.5 و علوم هشتم 18.5 و علوم نهم 11.5 

ریاضی هفتم 20 و ریاضی هشتم 19 و ریاضی نهم 19

تجربی میارم؟

مشاورمون گف چون علومت نهمت زیر چهاردهه برا همین تجربی نمیاری و نمیتونی بری و هاشور میخوری😢

من خیلی درسام خوبه منتهی امسال علوم نهم رو طی سال کم خوندم و زیاد توجهی نکردم و همینطور سر امتحان خیلی استرس داشتم و باعث شد سوالارو قاطی کنم

و اینکه در ازمون های رغبت و توانایی و نظر اولیا و دانش آموز اولویت اولم رو همش تجربی زدم.

اگه اطلاعی دارین میشه بگین که تجربی اولویت الف یا ب میارم یا نه؟ یا کلا نمیارم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش خیلی راحت میتونی انتخاب رشته مجدد شرکت کنی و هر رشته ای دلت میخواد بری

مطمئنی؟؟ مگه امسال هم انتخاب رشته مجدد وجود داره؟

میشه دربارش بیشتر توضیح بدی؟

نهم مهمتره چون یکم علومت پایینه ممکنه اولویت ب بیاری که جای نگرانی نیست خیلی هارو با اولویت ب ثبت نام میکنن 

اگه هم هیچ مدرسه ای باز ظرفیت نداشت اگه غیرانتفاعی خوب دارین برو قبولت میکنن نگران نباش 

نهم مهمتره چون یکم علومت پایینه ممکنه اولویت ب بیاری که جای نگرانی نیست خیلی هارو با اولویت ب ثبت نا ...

از کجا میدونی اولویت ب میارم؟

اخه مشاور گفت علوم رو از حد نصاب نمره تجربی یعنی از 14 کم شدی پس تجربی نه اولویت الف میاری و نه اولویت ب!!!

حرفش درسته یا نه؟😔😔😔

مطمئنی؟؟ مگه امسال هم انتخاب رشته مجدد وجود داره؟میشه دربارش بیشتر توضیح بدی؟

اره بابا وقتی یه رشته ای رو نمیاری واسه انتخاب رشته مجدد ثبت نام میکنی و شهریور ماه یا مرداد ماه ازت از اون درسی کە باعث شده نتونی تجربی بیاری امتحان میگیرن اگه نمره حد نصاب رو بگیری میری تجربی یه فرمی هم واسه ثبت نام تعیین رشته مجدد تو همون مدرسه خودتون پر میکنی از کادر مدرسە بپرس

تجربیو میاری منتها الویت دوم سوم یه مقدار سخته پذیرش شدن ولی شدنیه نگران نباش

خیلی استرس دارم و ناراحتم 

معاونمون هم گفت به دلیل اوضاع کشور بعید میدونم که امسال آزمون انتخاب رشته مجدد یا همون ازمون ترمیم رشته در شهریور برگزار بشه😔

از کجا میدونی اولویت ب میارم؟اخه مشاور گفت علوم رو از حد نصاب نمره تجربی یعنی از 14 کم شدی پس تجربی ...

فقط علوم نهم ملاک نیست که 

هفتم و هشتم هم درنظر میگیرن که نمرت خوب بوده

مثلا من ریاضی هر سه پایه خوب بود ولی علوم سال هفتم ۱۳ سال هشتم ۱۴ و سال نهم ۱۷.۵ شده بودم ولی بازم اولویت الف اورده بودم 

درکنارش نمره ریاضی هم درنظر میگیرن شاید دلیل اینکه الف آوردم هم همین نمره ی خوب ریاضی بوده که برای شما هم نظرتون خیلی خوبه 

نگران نباش ان شاءالله که میاری

اره بابا وقتی یه رشته ای رو نمیاری واسه انتخاب رشته مجدد ثبت نام میکنی و شهریور ماه یا مرداد ماه ازت ...

از مدرسمون پرسیدم معاونمون گفت امسال به دلیل اوضاع کشور بعید میدونم آزمون انتخاب رشته مجدد برگزار بشه😔😔

خیلی استرس دارم و ناراحتم معاونمون هم گفت به دلیل اوضاع کشور بعید میدونم که امسال آزمون انتخاب رشته ...

کلا تابستون بعد نهم خیلی ..میه

تو تلاشتو کردی دیگه ، ناراحتی و استرست چیزی رو تغییر نمیده 

شروع کن پیشخوانی کن دهمو ، من مطئنم میاری 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦