2777
2789

آره 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری؟

من چندین بار حتی بیمارستان روانی بستری شدم ولی تا خودت نخای نمیتونی خوب شی من دارو مصرف میکردم در کنارش روانشناسم میرفتم تحرک خیلی مهمه هر روز حتی اگه حال قدم زدن نداری برو دم در بشین ولی توی خونه نباش اگه تونستی کلاس رقص و یا حتی باشگاه خییییلی بهت کمک میکنه کارای هنری انجام بده از گوشی و تلویزیون و اینا فاصله بگیره فقط باعث کسل شدنت میشه پادکست و آهنگای شاد گوش کن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من چندین بار حتی بیمارستان روانی بستری شدم ولی تا خودت نخای نمیتونی خوب شی من دارو مصرف میکردم در کن ...

ممنونم بابت راهنمایی

از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم
ممنونم بابت راهنمایی

البته این کارها یک روزه نتیجه نمیده باید همش تکرار کنی اگه وسواس فکری داری یا چیزی اذیتت میکنه بنویس روی برگه یعنی هرقدر دوست داری فحش و ناسزا بنویس خودتو خالی بعد برگه رو بسوزون خییییلی تاثیر داره من الان حدود دو ساله که خوبه و داروهم مصرف نمیکنم اگه حس کردی میتونم کمکت کنم خوشحال میشم بهت کمک کنم ان شاءالله این مرحله رو با موفقیت پشت سر بزاری💪🏻

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
البته این کارها یک روزه نتیجه نمیده باید همش تکرار کنی اگه وسواس فکری داری یا چیزی اذیتت میکنه بنویس ...

آره منم خیلی می‌نویسم

من تازه دارم درمان رو شروع میکنم 

ولی خیلی ناامیدم

همش میگم مگه میشه حالم خوب بشه؟

از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم
آره منم خیلی می‌نویسممن تازه دارم درمان رو شروع میکنم ولی خیلی ناامیدمهمش میگم مگه میشه حالم خوب بشه ...

عزیزم آدم موقع شروع هرکاری این ناامیدی رو داره شما شده که چندین بار توی دوران تحصیل باخودتون گفتین این مبحث سخته و یاد نمیگیرم ولی با موفقیت پشت سر گذاشتین یا خیلی از کارهای دیگه همینجوری شروع میشن مهم آخرشه که مطمنم موفق میشین💖