2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@zarzarrrr‍ تاپیک زدم عزیز

دیدم عزیز مرسی گلم انگار زیاد خرج کردن😅 من خودم فقط 2 تومن قلمچی و 1 تومن کتاب💔

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ده تومن ماز خریدم

۵ /۶ تومن جزوه و کتاب

۶ تومن قلم چی

مشاورم همشون سرمو کلاه گذاشتن بالای ۲۰ ۳۰ بالا کشیدن اون ک هیچی

ماهی ۸ هم پانسیون

😔الانم اگ قبول نشم بابام دارم میزنه 😂

یا جد

پول مدرسه یکم زیاد شد

کتاب و ایناام گرون بود ولی من زیاد نگرفتم‌برای هر درس یه دونه نهایتا دوتا

فیلم آموزشی ام گرفتم ۱۰ تومن در اومد

عید هم پانسیون رفتم ۶ تومن

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن فعلی: ۵۷🩵هدف نهایی ۵۳💜..

ده تومن ماز خریدم۵ /۶ تومن جزوه و کتاب۶ تومن قلم چیمشاورم همشون سرمو کلاه گذاشتن بالای ۲۰ ۳۰ بالا کش ...

وای منممم استرس گرفتم نمره هام بیاد این مرد ببینه اشهدمو خوندم🤣

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن فعلی: ۵۷🩵هدف نهایی ۵۳💜..

دیدم عزیز مرسی گلم انگار زیاد خرج کردن😅 من خودم فقط 2 تومن قلمچی و 1 تومن کتاب💔

نگا من چندتا پیشنهاد دارم شاید بدردت بخوره..

ریاضی: معین کرمی، فیزیک: استاد یحیوی، شیمی: استاد فراهانی، اینا عالین و میتونی کلیپاشونو از کانالا پیدا کنی (تل‌گرام واقعا پره کاش باز شه زودتر)

و جزوه هاشونو چاپ کنی از "پاپل چاپ" که واقعا قیمت مناسب میگیره

قلمچی و ایناهم اگه برگشونو داری از همون پارسال میتونی استفاده کنی اگرم نه که دانلود کنی و درصد بگیری

کتاب تست هم جامع باشه بهتره، یا دست دوم یا چاپ شده با قیمت ارزونتر، اگرم مشکل مالی هست بازم میشه دانلود کرد ولی اذیت شدن داره

ده تومن ماز خریدم۵ /۶ تومن جزوه و کتاب۶ تومن قلم چیمشاورم همشون سرمو کلاه گذاشتن بالای ۲۰ ۳۰ بالا کش ...

انشالله موفق بشییی و زحمتات هدر نده🥲✨️

ماشالا چقد همچی گرون شده

پول مدرسه یکم زیاد شدکتاب و ایناام گرون بود ولی من زیاد نگرفتم‌برای هر درس یه دونه نهایتا دوتافیلم آ ...

بنظرم همون فیلم اموزشی و پانسیون زیاد شده، انشالله موفق باشی✨️