2777
2789
عنوان

به نظر شما حق دارم ناراحت بشم یا نه

103 بازدید | 13 پست

سلام

من از دست يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم که از دستش ندم 

يه روز واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب من خیییلی ناراحت شدم حس مزاحم و اضافه بودن بهم دست داد 

به نظر شما کارم بد بود

ازش پرسیدم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی بازم جوابی نداد 🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی طرف زیاد تمایل نداره باهات ارتباط بگیره به نظرم واسه خودت ارزش قائل شو و پیگیر نباش

به نظرت حرف بدی زدم گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد؟ 

نه عزیزم ولی وقتی میبینی طرف همچنین رفتاری داره بیخیال بشی بهتره بنظرم

من نمی دونستم آخه این جور رفتار می کنه

حتي جواب سلام هم نداد

حتي نپرسید از چی ناراحتی 🥲🥲🥲

متولد 67

آها فکر کردم سنتون کمه 

پس من حق نظر دادن ندارم 

چون خودم سنم کمه شایدم اشتباه میکنم 

موفق باشین 

ولی اینو بدونین هرچی پیگیر آدما باشیم بدتره کار شما اشتباه نبوده ولی اینکه میبینین بهتون بی محلی میشه و باز پافشاری میکنن یه جورایی اشتباه 

عزیزم باید ارزش بیش‌تری برای خودت قائل شی. اولا وقتی ناراحت می‌شی باید مطرح کنی‌. نباید نادیده بگیره. بعد هم این‌که وقتی یک نفر غیرمستقیم بهت می‌فهمونه که تمایلی به ارتباط نداره فاصله بگیر.

اگه اون شخص ارزشی برای ارتباط قائل بود بیش‌تر به شما توضیح می‌داد. حالا که توضیح نمی‌ده سوال پرسیدن شما یه گام دیگه در جهت بی‌ارزش کردن خودته‌.

عزیزم باید ارزش بیش‌تری برای خودت قائل شی. اولا وقتی ناراحت می‌شی باید مطرح کنی‌. نباید نادیده بگیره ...

اخه قبلش هم واسش پیام تبریک تولد دادم با شوق و ذوق ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 🥲 🥲