⛑️📿 جنگجوو را در قفس گگننجج نگه میدارد 📿⛑️
● گر نگهدار من انست که من میدانم 🎲🛟⛑️📿🧿
● شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💎🪨🔐🛡🧰
(( تو دفترچه یادداشتی آیینه تقدیر و سرنوشت و اقبال یه نتیجه و عواقبی که تحت نظارت و کنترل و چیرگی و مدیریت مااا نیست به وقوع میپیونده که غیرقابل پیشبینی و پیشگویی و جلوگیری و پیشگیری هستش اتفاق و حادثه ناگوار و مشمئزکننده 1️⃣4️⃣0️⃣4️⃣3️⃣2️⃣3️⃣ 🔛 1️⃣4️⃣0️⃣4️⃣4️⃣3️⃣ تو تهراان و ایراان سوییچ استارت و شروعش خورد حالا مااا بعنوان نوجوان و جوان و دختر و زن و همسر و مادر و خواهر و زن باردار و حااملله ووو ••• توی وضعیت قرمزی و اضطراری و فوری فووتی و بحرانی و بلاتکلیفی و هرج و مرجی و قاراشمیشی و بل بشویی و شلم شوربایی مصیبت و بلاا و مخمصه ای که شیووع پیدا کرده و مبتلا و دچارش شدیم و خررخرره مون رو جویده و گرفته باید وحشت و پانیک و تشویش و اضطراب به هیچ وجه من الوجوح نگیریم و به بقیه سراایت ندیم مثل سرپرست و پرستاار و پرسنل اورژانس و امبولانس و بادیگارد از خودمون و بچه هامون و پدر و مادرمون و همسر و شوهرمون ووو ••• محافظت و سکیوریتی و پشتیبانی و کمکی و امدادی کنیم نه اینکه متواری و فراری بشیم و باید بپذیریم و متاسفانه وقف بدیم و ایست نکنیم و توقف نکنیم و این اتفاقات و حوادث مثل 🔹️گگ•••نن•••جج 🟰 چپککی و بالعکس 🔄 بخونش 🔹️ و سیل و زلزله و اتشسوزی و تصادفات رانندگی خودرو و اتومبیل و موتورسیکلت و تصادفات و سقوط و فرود هواپیماا و بالگرد و کشتی و قطار و قحطی و سوءتغذیه و خود ••• ککشی و ••• میلیونها علت و دلیل دیگه فووت میشن و میمیرن و فرشته عزراائیلل جونشون رو میگیره چه فرد و جمعیت مردم معمولی باشن چه سللبرریتی و ستاره و اسطوره و الگو و قهرمان کشورها باشن اما کلی هم افراد بازمانده و سورواایورر که نجاات پیدا میکنن و زنده میمونن و نمیمیرن وجود دارن پس کمی بیخیاال و خونسرد باشین و روحیه تون رو تثبیت کنین و بجای حرص و جوش خوردن و قلل قلل جوشیدن و خروشیدن و پرخاشگری و خشمگینی و خراشیدن اعصاب و اذیت و آزار دیگران خانواده و عزیزانتون مغز و ذهن و اعصابتون رو نظارت و مدیریت و کنترل کنین و مصیبت و بلایا ازتون دور باشه و زنده و سلامت و خوشوقت باشین !!!! ))