2777
2789

ی نمونه سوال ریاضی باید بنویسم ، تایپشو انجام دادم

دو تا از سوالا شکل دایره و مربع داره بلد نیستم باید چیکار کنم

و یکی  از سوالا گزینه دایره یا مربع میخواد ، ورد داره ازینا؟!

اصن یادم رفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی شکلک هست تو ورد بگرد همه جاشو پیدا میکنی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

گزینه مربع (که معمولاً به عنوان چک باکس در ورد شناخته می‌شود) . برای دسترسی به این گزینه مراحل زیر را دنبال کنید:
  1. تب Insert را باز کنید: در بالای صفحه ورد، به تب "Insert" بروید.
  2. Symbol را انتخاب کنید: در بخش "Symbols"، روی "Symbol" کلیک کنید.
  3. Define New Bullet را انتخاب کنید: از منوی کشویی، گزینه "Define New Bullet" را انتخاب کنید.
  4. Symbol را انتخاب کنید: در پنجره باز شده، روی "Symbol" کلیک کنید.
  5. Font را تغییر دهید: در منوی کشویی "Font"، گزینه "Wingdings 2" را انتخاب کنید. 
  6. مربع را انتخاب کنید: در لیست نمادها، مربع خالی (که شبیه چک باکس است) را انتخاب کنید. (معمولاً کد کاراکتر آن ۱۶۳ است)
  7. OK را بزنید: روی "OK" کلیک کنید تا پنجره بسته شود.
  8. مربع را درج کنید: اکنون می‌توانید با کلیک روی "OK" در پنجره قبلی، چک باکس مربع را به سند خود اضافه کنید.

بهترین وکیل فقط خداست

من یادم رفته که ورد و پاورپوینت فرق داره؟

بله

توی ورد تایپ می‌کنن و بعد پرینت میگیرن یا برای پایان نامه ها استفاده میشه 

ولی توی پاورپوینت واسه ارایه مطالب رو درست میکنن که اشکال هم داره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)