2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 29 پست
خب عزیزم حسودیتون شده دیگه واقع بین باش😊

ن بخدا خوشحال میشم ولی واقعا معلومه تمام کاراش ظاهریه بخاطر همین دلم میخاد خونواده ی شوهرم ظاهر واقعیش رو بشناسن ن اینک جاریم بشینه نقش بازی کنه ک چی بشه اخه. جاریای دیگ ام خیلی بهتر از این جاری جدیده اسّ

عزیزه دلم‌ببخشید  این حرفو میزنم ولی حس میکنم شما یکم داری حسادت میکنی به ایشون 

بیخیال اهمیت نده اینم تازه اومده میخواد خودی نشون بده اوقات خودت و اونو تلخ نکن بیتفاوت باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از خودش تعریف کرده میخوای خفش کنی؟؟؟؟چون خجالتی نیست ازش بدت میاد؟؟؟؟چه ضرری به تو رسونده؟؟؟؟ ع ...

ن عزیزم بخاطر این حرص میخورم از من کوچیکتره نصیحتم میکنه انگار تجربه بارداری داره و من هیچی نمیدونم از بارداری نمیزاره درست حرفمو بزنم میپره وسط حرفم بخاطر همین بدم میاد ک چرا خونواده شوهرم از من تعریف میکنه سریع میپره وسط ک میگ منم خوبم 

حالا خوبه جاری استارتر بیاد تاپیک بزنه، بنظرتون چی میگه😁😁😁 من فک میکنم میگه یه جاری دارم خیلی بهم ...

خخخخخخ پس چرا ب جاریای دیگ ام ک خیلی گل ان از من بهترن حسودی نمیکنم . من هرکاری کردم با ظاهر واقعی کردم ن اینک نقش بازی کنم

عزیزم چرا باید برادر شوهر شما جلو همسرش به شما اهمیت بده آخه ی چیز طبیعیه که بعد از ازدواج ی مرد مجر ...

میدونم گلم ولی اهمیتش ک هیچ من راضی نیستم ولی اخلاق برادرشوهرم سرد شده سلاممو درست نمیده باردار شدم تبریک نگف بچم پسره تبریک نگف سرد برخود میکنه ولی شوهر من خیلی خونگرمه منم بخدا از اون موقه ای ک ازدواج کرده خیلی کم دست میدم ک زنش ناراحت نشه ولی زنش ب شوهرم همیشه دست میده من ک ناراحت نمیشم

خب اخلاقش اینطوریه، سیاست مدار، تو هم سیاست داشته باش بجا حرص خوردن

بابا من یه سال و ۴ماهه عروسی کردم ۷ماه هم نامزد بودم حساب کن تو این دوسال خورده ای خیلی احترام گذاشتم خیلی رو دادم ب خونواده شوهرم پایین خونشون زندگی میکنم هرروز سر میزنم یه روز نرم ناراحت میشم خیلی احترام گذاشتم اما با ظاهر واقعیم ن اینک جاریم ظاهر واقعیش رو میشناسم بیاد نقش بازی کنه جلو خونواده شوهرم خودشو دست بالا میگیره . کلا جاریای دیگ امو خیلی دوس دارم هیچ مشکلی باهاشون نداشتم اما نمیدونم چرا واقعا بدم میاد حتی شوهرمم بدش میاد ازش

بزار دورشو بزنه . اولشه .. کم کم بادش میخوابه خداروشکر ک بارداری  من جاریم دقیقا همینجوریه با ...

عزیزم جالب اینجاس من یه سال و خورده ای عروسی کردم قبل از اینک برادرشوهرم ازدواج کنه باردار بودم نمیدونستم . بعد چن هفته از جشن عقد برادرشوهرم فهمیدم باردارم جاری جدیدم میگ پاقدم من خیر بود ک تو باردار شدیّ خیلی بدم اومد ازشّ تازه تازه بخاطر پاقدم بچه ام ماشین خریدیم بیمه شدیم قرعه کشیم دراومد جاریم میگ ن بخاطر پاقدم من بود

ن بخدا خوشحال میشم ولی واقعا معلومه تمام کاراش ظاهریه بخاطر همین دلم میخاد خونواده ی شوهرم ظاهر واقع ...

چطور فقط شما متوجه شدی نقش بازی میکنه، یعنی بقیه نفهمیدن😁😁😁

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

[QUOTE=54395207]چطور فقط شما متوجه شدی نقش بازی میکنه، یعنی بقیه نفهمیدن😁😁😁[/QUOTE 

اتفاقا جاریام فهمیدن با برادرشوهرام تازه میدونم خونواده شوهرمم فهمیدن ولی ب روش نمیارن ک همینجوری رفتار کنه

عزیزم جالب اینجاس من یه سال و خورده ای عروسی کردم قبل از اینک برادرشوهرم ازدواج کنه باردار بودم نمید ...

دقیقا میدونم منظورت چیه و چه حسی داری، البته من جاری ندارم، ولی عزیزم تو هم با سیاست برو جلو تو هم نقش بازی کن، زرنگ باش، دیگه حرص خوردن فقط پیرت میکنه، اگه احساس میکنی دست دادن جاریت به شوهرت اذیتت میکنه به شوهرت بگو بهش دس نده، یا تو هم زیاد به برادر شوهرت گرم بگیر

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

[QUOTE=54395207]چطور فقط شما متوجه شدی نقش بازی میکنه، یعنی بقیه نفهمیدن😁😁😁[/QUOTE  اتفاقا ...

حالا که همه میدونن چه بهتر، اینطوری فقط جاری جدید خودشو ضایع کرده😂😂😂

دقیقا میدونم منظورت چیه و چه حسی داری، البته من جاری ندارم، ولی عزیزم تو هم با سیاست برو جلو تو هم ن ...

راستش من با اینک زیادی احترام گذاشتم ولی از مادرشوهرم خیلی تیکه شنیدم خیلی بعضی حرفاش تلخ بود بخاطر همین دلخورم خیلی ازم سواستفاده کرد بخاطر همین نمیخام زیادی رو بدم میخام یکم سرد و کم رو باشم تا ازم سواستفاده نکنن. ولی احترام میزارم خوشم نمیاد از سیاست بازی حرص هم نمیخام زیاد بخورم ک واس بچه ام خوب نیس فقط بدم میاد ازش بخاطر همین الان تصمیم گرفتم اصلا ب جاریم اهمیت ندم و حسابش نکنم همونجوری ک بودم میخام باشم خدایی همه دوسم دارن ولی مادرشوهرم منو خیلی ناراحت کرد

راستش من با اینک زیادی احترام گذاشتم ولی از مادرشوهرم خیلی تیکه شنیدم خیلی بعضی حرفاش تلخ بود بخاطر ...

اکثر مادرشوهرا رو اعصابن، خداروشکر کن بقیه تحویلت میگیرن، بذار بینم جاریت میخواد چکار کنه، اگه دیدی چیزی از رفتارش اذیتت میکنه به شوهرت بگو نذار تو دلت بمونه، اگه هم حس جاری بازیِ پس به شوهرت نگو، چون شوهرت ممکنه حق رو بهت نده اونوقت ناراحت میشی

جاری جدید شما فکر میکنه با حرافی و زبون بازی کاپ قهرمانی بهش میدن.ببین جاریه دیگه،جاری من که فکر میکرد خواهر شوهره،ما خواهر شوهر نداریم.کاراش رو مخ بود احساس همه کاره بودن میکرد.منم فهموندم بهش ازین خبرا نیست.اونم زیادحرف میزنه و شیرین بازی جلو طایفه شوهر درمیاره.صمیمیت با اونا افتخاره براش.البته قدیمی تر از من هست.شما کلا به حسابش نیار،حساب کار دستش میاد.دلیل نداره ادم با همه اخلاقا و شخصیتا موافقت کنه که.اگه حمایت همسرت رو داری که دیگه اصلا فامیل شوهر خصوصا جاری رو به حساب نیار.جدی میگم.مجبور شدی برو،بیشتر از سلام و علیک نباش...بعد ببین چه توقعاتی از جدیده دارن...اونم میشه مث شما.