2777
2789
عنوان

جاری جدید

2569 بازدید | 29 پست

برادرشوهرم دوماهه نامزد کرده زنش سه سال از من کوچیکتر امروز دیگ ب اندازه کافی حرصمو دراورد دوماهه ازدواج کرده انگار ده ساله ازدواج کرده راحت صحبت میکنه عین ۵۰ ساله ها پرو صحبت میکنه و زیادی خودشیرینی میکنه ک حالمو بد میکنه من ۷ ماه نامزد بودم اینقد خجالتی بودم تا بعد عروسی تازه یخم اب شد برادرشوهرم خیلی با من راحت و شوخ بود منم خیلی راحت بودم باهاش الان دیگ خیلی عوض شده دیگ ب من اهمیت نمیده امروز خواهرشوهرم داره از من تعریف میکنه از زندگیم از همه چیم میپره وسط حرفش از خودش تعریف میکنه خیلی ازخودراضی و پرو هستش اصلا یه جوریه منم اهمیت نمیدم همیشه خندم میگیره  از حسودیش وقتی هرکاری میکنم اونم سریع بلند میشه مثل من کار کنه ولی حرصم درمیاد اخه چرا اخلاقش اینجوریه ن میزاره حرفمونو کامل کنیم سریع میپره وسط حرفمون نصیحت میکنه از خودش تعریف میکنه وای بدم میاد از این جور ادما دلم میخاد خفش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی سیاست بازی درمیاره بیش از اندازه خودشیرینی میکنه اونم جلو من و جاریای دیگ ام فک میکنه حسودی می ...

بزار دورشو بزنه . اولشه .. کم کم بادش میخوابه

خداروشکر ک بارداری 

من جاریم دقیقا همینجوریه با این تفاوت ک نیومده باردارم شد ولی من ...

چون از خودش تعریف کرده میخوای خفش کنی؟؟؟؟چون خجالتی نیست ازش بدت میاد؟؟؟؟چه ضرری به تو رسونده؟؟؟؟

عزیزم حسادت و جاری بازی رو بذار کنار 😉اول از همه خودت آرامش میگیری☺

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

خب اخلاقش اینطوریه، سیاست مدار، تو هم سیاست داشته باش بجا حرص خوردن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

چیکار کنم اخلاق گندشو تحمل کنم خیلی با کاراش حرصمو درمیاره 

عزیزم چرا باید برادر شوهر شما جلو همسرش به شما اهمیت بده آخه ی چیز طبیعیه که بعد از ازدواج ی مرد مجرد....اون مرد همه توجه و محبتش برای خانمشه

حالا خوبه جاری استارتر بیاد تاپیک بزنه، بنظرتون چی میگه😁😁😁 من فک میکنم میگه یه جاری دارم خیلی بهم حسودی میکنه،میخوام حرصشو دربیارم😁😁😁😁

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت