2777
2789
عنوان

رفیق بازی

143 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من تازه ازدواج کردم حدودا یکساله همسرم کارمنده بانک هستن و من نوشهری که ایشون هستن سکونت دارم راستش اوایل همسرم زیاد اهل دوست و رفیق نبود ولی بعد عروسی میگه چرا نمیزاری برم بارفیقام میگم تو که انقد دوستاتو میخواستی چرا بامن ازدواج کردی خلاصه سراین خیلی بحث کردیم تا اینکه گفتم بزار اذیت نکنم بزارم باهمکاراش بره هفته ای یکبار الان امروز آقا یهو تو حرفاش فرمودن ممکنه پنجشنبه با دوستان برم گفتم من گفتم هفته ای یکبار چرا بت میدون میدم دور ورمیداری از روی خوشم استفاده میکنی بعد گفت اکی میریم پیش خانوادت گفتم این ادعاها و برام درنیار دوستام دوستام روی سگمو بالا میاری جاشو می‌ندازی که تو عمل انجام شده قرارم بدی کور خوندی

اونروز که بیرون بود یکاری داشت رفت بیرون بعد باتری زنگ زد که میشه با همکاران برم بیرون یک ساعت گفتم برو سر ساعت ۱۱بیا خونه که ۱۱تشده اومد  بود خونه با دوتا غذا بچم 😂😂😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون شوهر توعه یا تو شوهر اون😕

من تواین شهر هیچکسو جز اون ندارم غریبم ازطرفی هم قبل ازدواج می‌گفت بهترین رفیق من همسرمه ولی خب بعداً گفت منو بزار برم بیرون با دوستان منم چون وابسته بودن اغلب بحث میکردیم که بعداً گفتم بزا بره 

زیادی سخت گرفتنم باعث میشه یا پنهونی ازت این کارو بکنه یا اینکه دلسردش کنه

دقیقا بخاطر همین مسئله یه اتفاق تلخ افتاد و پنهون کاری و دروغ شروع شد که دیگه ادامه ندادم