2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

807 بازدید | 43 پست

اونایی که خیانت دیدید و موندین، میشه خیلی مختصر بگید بعد خیانت رفتارتون و شیوه زندگیتون تغییر کرد یا نه منظورم اینه که طلاق عاطفی گرفتید آیا ؟منم خیانت دیدم بارها قبل اینکه شوهرم خیانتکار بشه همش میگفتم خط قرمزم خیانته صد درصد جدا میشم اما وقتی تو شرایط قرار گرفتم دیدم که توی چه جهنمی گیر کردم😔 از یه طرف حرص و خشم و درد و غم از طرفی شرایط خوبی برای طلاق ندارم بچه دارم بابام وضع مالیش خوب نیست و زورم میاد شوهرم وقتی منو گرفت هیچی نداشت از صفر شروع کرده بود طلا هامو شیش ماه بعد عروسی فروخت هرچند بازم خرید برام اما در کل میگم الان پولدار شده وضعش عالیه زورم میاد برم ی زن دیگه بیاد جای من همه چی آماده و حاضر و شوهرم خوشبخت بشه زورم میاد کسایی ک تو شرایط منن درک میکنن

حالا دردم اینه که تو جهنمم انگار به کاراش که فکر میکنم خشم و ناراحتی تمام وجودمو فرا میگیره دوس دارم همون لحظه طلاق بگیرم بعد که به خودم میام میبینم نمیشه طلاق بگیرم مدامم باهام دعوا داره سر هر چیزی همشم میگه طلاق بگیر منم هربار میگم برو طلاقم بده 

دیگه خسته شدم 😔😔 الانم ی منشی گرفته انقد اعصابم خورده حالا منشیش یک زن بی سرو زبون و ساده اس اما خب من معتقدم از هیچکس هیچ چیز بعید نیست 

از هرچی ترسیدم سرم اومد حالم خیلی بده کیا تو شرایط منن چطور بیخیال باشم😭😭خودم بهش فکر نکنم مردم و خانوادم ولم نمیکنن کافیه بفهمن منشی زن گرفته آوار میشن سرم ک شوهرت بازم خیانت کرده!!!!

خسته ام خسته💔 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

دیدم و نموندم

آفرین بهت واقعا

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم خیانت دید ۱۲ساله با بابام رابطه نداره بابام همه دارو ندارشو به نام مامانم زد مامانم گفت بخاطر بچه هام موندم این همه سختی تو خونت نکشیدم بذارم برای یکی دیگه بابام هیچی بنام نیست مامانم پیش بابام روسری میپوشه میگه تونامحرمی فقط بخاطر بچه هام موندم من ۳۰ سالمه خواهرم ۲۴ سالشه چندماه دیگه خواهرزادم دنیامیاد

جدایی خیلی سخته مخصوصا با بچه

بشین منطقی باهاش صحبت کن شاید سرعقل اومد

چندساله ازدواج کردید؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اینطور آدما هیچ وقت درست نمیشن

ولی زندگی طرف مقابل هم دیگه درست نمیشه حتی اگر طلاق بگیره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

این زندگی بدرد نمیخوره دیگه

وقتی میگه برو طلاق بگیر یعنی دست ور نمیداره از خیانت 

یا باید بخاطر بچت بمونی و طلاق عاطفی بگیری کاری هم به کارش نداشته باشی وگرنه هر روز  دعواس

یا اینکه جدا شو بچتم ازش بگیر مهریه هم بگیر با بچت زندگی کن 

جدایی خیلی سخته مخصوصا با بچهبشین منطقی باهاش صحبت کن شاید سرعقل اومدچندساله ازدواج کردید؟

حدود ۹ ساله ک باهم هستیم سه سال نامزدی شیش ساله که زیر یه سقفیم😔😔 اون اصلا دیگه ب هیچ حرف من گوش نمی‌ده ازم زده شده منو نمی‌خواد همشم حرف طلاق میزنه مطمنم نمیره طلاقم بده چون باید مهریه رو حتما بده وگرنه تا الان طلاقم داده بود 

من تصمیم گرفتم بیخیالش بشم خودمو بزنم به اون راه که حداقل کمتر عذاب بکشم کمتر تحقیرم کنه کمتر دعوا کنه باهام سر بی ارزش ترین آدما باهام دعوا می‌کنه 

اما این منشی گرفتنش رو مخمه دست خودم نیست میترسم از اینکه خانوادم یا فامیل بفهمن باز اخبار درباره شوهرم شروع میشه 

این زندگی بدرد نمیخوره دیگهوقتی میگه برو طلاق بگیر یعنی دست ور نمیداره از خیانت یا باید بخاطر بچت بم ...

اره حق با توعه عزیزم جز این دوتا راه من هیچ راه دیگه ای ندارم 😔😔😔