اونایی که خیانت دیدید و موندین، میشه خیلی مختصر بگید بعد خیانت رفتارتون و شیوه زندگیتون تغییر کرد یا نه منظورم اینه که طلاق عاطفی گرفتید آیا ؟منم خیانت دیدم بارها قبل اینکه شوهرم خیانتکار بشه همش میگفتم خط قرمزم خیانته صد درصد جدا میشم اما وقتی تو شرایط قرار گرفتم دیدم که توی چه جهنمی گیر کردم😔 از یه طرف حرص و خشم و درد و غم از طرفی شرایط خوبی برای طلاق ندارم بچه دارم بابام وضع مالیش خوب نیست و زورم میاد شوهرم وقتی منو گرفت هیچی نداشت از صفر شروع کرده بود طلا هامو شیش ماه بعد عروسی فروخت هرچند بازم خرید برام اما در کل میگم الان پولدار شده وضعش عالیه زورم میاد برم ی زن دیگه بیاد جای من همه چی آماده و حاضر و شوهرم خوشبخت بشه زورم میاد کسایی ک تو شرایط منن درک میکنن
حالا دردم اینه که تو جهنمم انگار به کاراش که فکر میکنم خشم و ناراحتی تمام وجودمو فرا میگیره دوس دارم همون لحظه طلاق بگیرم بعد که به خودم میام میبینم نمیشه طلاق بگیرم مدامم باهام دعوا داره سر هر چیزی همشم میگه طلاق بگیر منم هربار میگم برو طلاقم بده
دیگه خسته شدم 😔😔 الانم ی منشی گرفته انقد اعصابم خورده حالا منشیش یک زن بی سرو زبون و ساده اس اما خب من معتقدم از هیچکس هیچ چیز بعید نیست
از هرچی ترسیدم سرم اومد حالم خیلی بده کیا تو شرایط منن چطور بیخیال باشم😭😭خودم بهش فکر نکنم مردم و خانوادم ولم نمیکنن کافیه بفهمن منشی زن گرفته آوار میشن سرم ک شوهرت بازم خیانت کرده!!!!
خسته ام خسته💔