2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 43 پست
حدود ۹ ساله ک باهم هستیم سه سال نامزدی شیش ساله که زیر یه سقفیم😔😔 اون اصلا دیگه ب هیچ حرف من گوش ن ...

میدونم

منم این روزا رو گذروندم

یه درد بی درمونه

هر تصمیمی بگیری بازم دردش باهات هست

سعی کن تصمیمی بگیری که به نفع بچت باشه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

ولی زندگی طرف مقابل هم دیگه درست نمیشه حتی اگر طلاق بگیره

عزیزم من قبلا تاپیکای تورو خوندم مشکلاتت بعد طلاق و ....

منم مطمنم اگه طلاق بگیرم همین مشکلاتی که تو داری برای منم پیش میاد تازه بدتر چون من خونه مستقل ندارم شغل ندارم درآمد ندارم 

باید برا یه قرون پول منت هرکس و ناکسیو بکشم 

فعلا تصمیم برای طلاقو موکول کردم به وقتی که دخترم بزرگ بشه عاقل بشه حتی اگه خودمم ۴۰ سالم بشه اما دخترم به حدی عاقل باشه که خودش بتونه از پس خودش بر بیاد و بتونه با ی زن بابا مقابله کنه و نزاره بهش ظلم کنه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست میشه بمونه پای یه خیانت کار که هر روز اذیت بشه ؟ که چی؟ اون مرد لیاقت داره؟

امیدوارم هیچوقت طلاق رو تجربه نکنی

خیلی سخته و اذیت میشی مخصوصا با بچه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

میدونممنم این روزا رو گذروندمیه درد بی درمونههر تصمیمی بگیری بازم دردش باهات هستسعی کن تصمیمی بگیری ...

اره دقیقا هر تصمیمی بگیرم بازم دردش باهام هست!!! فکر کنم هیچکس مثه شما نمیتونه منو درک کنه چون ی درد مشترک داریم💔

موندنم به نفع بچمه چون نمیتونم ازپولای پدرش بگذرم از رفاهش بگذرم ببرمش سختی بکشه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم من قبلا تاپیکای تورو خوندم مشکلاتت بعد طلاق و ....منم مطمنم اگه طلاق بگیرم همین مشکلاتی که تو ...

امیدوارم هرچی به صلاحتون هست پیش بیاد

بمیرم برات میدونم چی می‌کشی هر راهی انتخاب کنی جز درد و بدبختی هیچی نداره

دقیقا 🥲🥲🥲 بعد فکرشو بکن من از اون مادرا هستم ک هرگز راضی نمیشم ازدواج مجدد بکنم چرا؟ چون که بچم با پدرش باشه که با مادر من باشه که با خودم باشه می‌دونم زجر می‌کشه 

تصور میکنم ازدواج کنم با یکی دیگه اونوقت بچم تو یه اتاق دیگه خوابیده باشه یا ی خونه دیگه 😭😭 هیچوقت نمیتونم چنین چیزی رو تحمل کنم 

اونوقت طلاق برای آدمی مثه من یعنی آغاز درد و رنجای جدید 

خدا به روز کسی نیاره ن میتونم تحمل کنم این زندگی رو ن میتونم برم😭😭

تو ام خیانت کن تا بفهمه خیانت دیدن چه حسی داره

عزیزم مملکت ما زن ستیزن چنین کاری بکنیم ن تنها شرف و آبرو برام نمی‌مونه بلکه بچمم ازم میگیره میندازتم بیرون دیگه خانوادمم منو قبول نمیکنن که برم خونشون

خدا کمکت کنه همشو تجربه کردمفعلا بمون ببین چی پیش میاد

توام جدا شدی؟ بچه داری؟