2777
2789
عنوان

❌معیار (زشت یا خوشگل) (بد یا خوب) ❌

129 بازدید | 15 پست

هیچکس نمیتونه تعریفی برای زشت بودن یا زیبا بودن چهره یک انسان و ... بیاره؛ چون در واقع معیاری وجود نداره

از نظر من فلانی خیلی زیبا و بی همتاست اما ازنظر شما شاید خیلی زشت باشه

همچنین در مورد خوب و بد

هیچ چیز خوب و یا بدی وجود نداره همه چیز برمیگرده به ذهن شما

در ذهن شما ی چیزایی خوبه و یه چیزایی بد شاید در ذهن من اونجوری نباشه....

پس تو دنیایی که معیار و ملاکی برای اینها نیست درگیر این نباشیم که وای چهره م زیبا نیست! چرا فلانی اینقدر خوشگله اما من نه! وای این چه کاری بود کردم زشته! 

به نظر من زنی خوشگله که سفید باشه سرخ بشه هنگام عصبانیت و خوش اخلاق باشه چال گونه داشته باشه

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من زنی خوشگله که سفید باشه سرخ بشه هنگام عصبانیت و خوش اخلاق باشه چال گونه داشته باشه

جدی ؟؟ خودت چی هستی  حتما خوشگلی؟ پولداری ؟ چی داری ؟زن سفید پول میخاد ک تو نداری

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

اما خیلی ها نظرشون اینه که خانومای سبزه زیبا هستن

میبینی یه نظر شخصی و کاملا متفاوته

جدی ؟؟ خودت چی هستی حتما خوشگلی؟ پولداری ؟ چی داری ؟زن سفید پول میخاد ک تو نداری

انشاالله نصیبم شده چشم‌خسود کور سه😂

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

انشاالله نصیبم شده چشم‌خسود کور سه😂

اون زنی ک تو ذهنته  زن آدم بی سوادی مثل تو نمیشه خاله زنک بعد اینکه بهش رسیدی بگو تو سایت بارداری بودم

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

حقیقتا من با این حرف مخالفم 

ما پارسال یه همکلاسی داشتیم به معنای واقعی شبیه یه تیکه پ،ی پ،ی بودش 

در حدی زشت بود که همه براش دلسوزی میکردن و به خاطر قیافش همه باهاش خوب رفتار میکردن 

حقیقتا یه جورایی میخوای خودتو قانع کنی 

درسته معیاری برای زیبایی و زشتی وجود نداره ولی کسی که زشته همه متوجه زشت بودنش میشن

حقیقتا من با این حرف مخالفم ما پارسال یه همکلاسی داشتیم به معنای واقعی شبیه یه تیکه پ،ی پ،ی بودش در ...

اما من فکر میکنم اون آدم از نظر یکی دیگه شاید زیبا باشه