2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 20 پست
من استفاده میکنم شهد العسل واس شوهرمم استفاده میکنم از صب تا شب سرکاره ولی بو دیگه نمیدم ولی میترسم ...

عالیه پس عزیزم قیمتش مناسبه؟

نه همچین چیزی اتفاق نمی افته گلم بهتر میشه ولی بدتر نمیشه ولی برای دخترت حتما مخصوص زنان بگیر و هرنوع مامی رو نزن چون روی هورمون تاثیر میزاره

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

عالیه پس عزیزم قیمتش مناسبه؟نه همچین چیزی اتفاق نمی افته گلم بهتر میشه ولی بدتر نمیشه ولی برای دخترت ...

اره ۸۰تومنه خیلی خوبه و خوش بو یک ماه حموم نکنی بو نمیگیری 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره ۸۰تومنه خیلی خوبه و خوش بو یک ماه حموم نکنی بو نمیگیری

واییی چه عالی ممنونم 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

مام و اینا نزنی از این سن هر دوسه روز یکبار حمام کافیه براش لباس تمیز هر دفعه‌ تنش کن

همینکارو میکنم بخدا ی روز درمیون حموم میکنه لباس هی عوض میکنه خیلی تمیزه دخترم ولی نمیدونم چرا زیر بغلش یکمی بود میده 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─