2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 20 پست
من استفاده میکنم شهد العسل واس شوهرمم استفاده میکنم از صب تا شب سرکاره ولی بو دیگه نمیدم ولی میترسم ...

عالیه پس عزیزم قیمتش مناسبه؟

نه همچین چیزی اتفاق نمی افته گلم بهتر میشه ولی بدتر نمیشه ولی برای دخترت حتما مخصوص زنان بگیر و هرنوع مامی رو نزن چون روی هورمون تاثیر میزاره

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

عالیه پس عزیزم قیمتش مناسبه؟نه همچین چیزی اتفاق نمی افته گلم بهتر میشه ولی بدتر نمیشه ولی برای دخترت ...

اره ۸۰تومنه خیلی خوبه و خوش بو یک ماه حموم نکنی بو نمیگیری 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره ۸۰تومنه خیلی خوبه و خوش بو یک ماه حموم نکنی بو نمیگیری

واییی چه عالی ممنونم 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

مام و اینا نزنی از این سن هر دوسه روز یکبار حمام کافیه براش لباس تمیز هر دفعه‌ تنش کن

همینکارو میکنم بخدا ی روز درمیون حموم میکنه لباس هی عوض میکنه خیلی تمیزه دخترم ولی نمیدونم چرا زیر بغلش یکمی بود میده 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─