2777
2789
عنوان

رژیمم گرسنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 46 پست

گروه لاغری داریم در ایتا اگر خواستین بگین لینکش بفرستم

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
چیزای ک تا الان خوردم زیاد و چاق کننده نبودن؟اخه من تازه امروز شروع کردن تجربه ای ندارم

نه خوب بوده برنامه کرفس نصب کن کالری هات رو حساب کن تا گشنگی نکشی. بین ۱۰۰۰تا ۱۳۰۰کالری میتونی بخوری سعی کن چیزای سالم بخوری

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من 58 بودم کمتر شدم اصلا اشتها ندارم شوهرم خیلی ناراحته بعضی وقتا غذا نمی‌خورم دعوام میکنه خودمم خست ...

وای من اول ۵۲ بودم شدم ۵۴ رژیم گرفتم برگردم ب همون ۵۲ هی بهم گفتن ت کجات چاقه خوبی دیگ لاغر نکن صورتت زشت میشه و اینا منم شکموووو وسوسه میشدم میخوردم دیگ جلو خودمو نگرفتم تااینکه شدم ۶۰ کیلو یه مشکلاتیم واسم پیش اومد روحیم داغون شد پرخوری عصبی گرفتم شدم الان ۶۷ کیلو😐😭

تورک آذربایجان♥️

وای من اول ۵۲ بودم شدم ۵۴ رژیم گرفتم برگردم ب همون ۵۲ هی بهم گفتن ت کجات چاقه خوبی دیگ لاغر نکن صورت ...

كرفس رو نصب كن عاليه كالرى هات رو بشمار

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
سنگک بخور به جاشنون سفید یکم اشتها رو بیشتر میکنه

سنگك كه بهتره ولى اوضاع شهر ما خيلى داغونه نون گير نمياد بخاطر ج ن گ

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

https://www.ninisite.com/user/f870fc53-76a2-4942-a172-7d9ab443c47a/لاریسا۱۳۷۷

https://eitaa.com/joinchat/2451898729Cb3bfd6cc2b

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
وای من اول ۵۲ بودم شدم ۵۴ رژیم گرفتم برگردم ب همون ۵۲ هی بهم گفتن ت کجات چاقه خوبی دیگ لاغر نکن صورت ...

اشکال نداره الان رعایت کن😂❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖