2777
2789

بچها بعد از این که نصبش کردم دیدم تو قسمتی که کانالا و گروها میان بالا اسم چند نفرو نوشته و زده به بله پیوست 

کسایی رو آورد که اصلا من تاحالا شمارشونو نداشتم این یعنی اون طرف مقابل شماره منو داره 

بچها منظورم این نیست که طرف نصب کرده باشه و اکانتش واس من بیادا منظورم اینه همون لحظه ای که من نصب کردم این اسامی اومدن خدا کنه منظورمو رسونده باشم🤦‍♀️

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

میدونم چی میگی ولی منم نمیدونم چرا برا منم اینجوری شده

اخه یه کسیو برام آورده بالا که اگ شماره منو داشته باشه خیلی خیلی عجیبه 🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه قبلااااااا ها ذخیرشون کرده باشی و حتی اگرم حذفشون کرده باشی برات میان. من شماره هایی ک ۷ سال پیش سیو داشتم و حذف.  همیشه میبینم میگه ب تلگرام ب ... بپیوست. 

کاربری دست دو نفره .....

معمولا اگه کس دیگه ای با ایمیل شما به گوشیش متصل باشه شماره ها اونم میاره براتون مثلا همسرم ایمیل من و داده بود به گوشیش تو تلگرام و بله مخاطبای اونم میاره برام

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
ممکنه قبلااااااا ها ذخیرشون کرده باشی و حتی اگرم حذفشون کرده باشی برات میان. من شماره هایی ک ۷ سال پ ...

من اصلا شماره این طرقو ندارم فامیل یه پسریه اینی ک میگم 

معمولا اگه کس دیگه ای با ایمیل شما به گوشیش متصل باشه شماره ها اونم میاره براتون مثلا همسرم ایمیل من ...

نه ببین متظورم مخاطبین نیس مخاطبینو و پیام به تلگرام اومدنشونو میدونم چیه من به محض این ک بله رو نصب کردم اسم یه سریا اومد تو قسمت صفحه چت نه تو قسمت مخاطب من اصلا شماره اینا رو ندارم

مخاطبا خییییلی قدیمیه لابد. بیخیال پاک بره، برا منم میاد چیزی نیست برنامه ها ایرانی اینجورن

نمیشه بیخیال بود ی شخص خاصه🤣🤦‍♀️