2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 49 پست

فدای سرت

پیش میاد

دوستتون هم به گفته خودتون حالش خوب نبوده، اولش اینطوری واکنش نشون داده

من یه بار توی مسیر محل کارم یه تصادف کوچیک کردم. ۲۰ دقیقه دیر رسیدم سر کار. نمی‌خواستم به کسی بگم ولی رئیس بخشمون بهم گفت همش داری دیر میای (در صورتی که این‌طور نبود) منم جلوی همه زدم زیر گریه و گفتم تصادف کردم. خیلی بد بود. ولی از اون روز دیگه دیر هم برسم بهم چیزی نمیگه😅

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

واسه همینه که هیچوقت ریسک گرفتنه ماشین بقیه رو قبول نمیکنم

بین ما این مسائل مطرح نبوده 

ماشین من از ماشین ایشون خیلی ارزون‌تره ولی ایشون قصد داشت برای یکی از اطرافیانش بخره و و اون طرف رو برد تمرین با ماشین من 

در حین تمرین یه اتفاقاتی افتاد که هنوز آثارش روی ماشین من مشهوده و درستش نکردم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همه اینا چه ربطی به اصل ماجرا داره؟؟؟ شما خودت وقتی میبینی شب نخوابیدی عصبی هم بودی نباید پشت فرم ...

حالم بده از وقتی امدیم خونه هی داریم بهم نگاه می‌کنیم

حالم بده از وقتی امدیم خونه هی داریم بهم نگاه می‌کنیم

اشکالی نداره پیش میاد ایشونم رفتارش یهویی بوده و دیدی که بعدش پشیمون شده و زود دلداری داده اگه پولش برات چیزی نیس هزینه تعمیرشو بده دینش گردنت نمونه هرچند اون نخاد ولی شما هزینه تعمیرشو بده چون اشتباه از جانب شما بوده شب نخوابیدی عصبی رانندگی کردی . ازش معذرتخواهی کن ماشیتشو ببر تعمیر و مثل قبل به دوستیتون ادامه بدین

به هرحال شما مقصری زدی ماشین طرف داغون کردی

خب نمیدونم باید چکار کنم

از وقتی برگشتیم خونه فقط داریم نگاه می‌کنیم بهم

با هدیه و اینا جمع نمیشه

چرا دیگ ی تیکه طلایی چیزی بگیر 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

اشکالی نداره پیش میاد ایشونم رفتارش یهویی بوده و دیدی که بعدش پشیمون شده و زود دلداری داده اگه پولش ...

ضرر اصلی در افت قیمته

که واقعا نمیدونم چه کسی باید تعیینش کنه فقط میدونم خیلی سنگینه ولی بازم مهم نیست و چیزی که‌ مهمه دوستمه

کلا باخت رو باخت شدیم

خب نمیدونم باید چکار کنماز وقتی برگشتیم خونه فقط داریم نگاه می‌کنیم بهم

خسارت بنده خدا رو پرداخت کن عزیزم اون رو حساب دوستی هیچی نمیگه و فعلا تو شوکه تا حرمت ها از بین نرفته باید درست کنی

ضرر اصلی در افت قیمتهکه واقعا نمیدونم چه کسی باید تعیینش کنه فقط میدونم خیلی سنگینه ولی بازم مهم نیس ...

عزیزم عمدی که نبوده اتفاقیه که افتاده خودتو سرزنش نکن خداروشکر کسی نقص عضو نشده یا کشته نشده یه تیکه آهنه.. در مورد افت قیمت کارشناس بیارین بهتون میگه شاید از نظر خودت آسیب زیاد دیده و ازنظر کارشناس اصلا اونقد نشه هااا

خسارت بنده خدا رو پرداخت کن عزیزم اون رو حساب دوستی هیچی نمیگه و فعلا تو شوکه تا حرمت ها از بین نرفت ...

واقعا من مشکلی با پرداخت خسارت ندارم

و مسائل مالی بین من و ایشون معنایی نداره

اما الان اصلاً نمیتونم سرحرف رو باز کنم دیگه اونم گرفت خوابید

عزیزم این کاربران شما و‌پرنس رو نمیشناسن 

طبق چیزی که من میدونم پرنس ازشما خسارت نخواهد گرفت 

وصدالبته همه اینا بخاطر خود پرنس بوده منم جای پرنس بودم نمی گرفتم

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

عزیزم این کاربران شما و‌پرنس رو نمیشناسن طبق چیزی که من میدونم پرنس ازشما خسارت نخواهد گرفت وصدالبته ...

نه خسارت که قبول نمی‌کنه

ولی میدونم ته دلش ناراحته

اول یه داد زد سرم بعد عذرخواهی کرد الان هم سکوت عجیبی حکم‌فرماست