2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 49 پست
نه خسارت که قبول نمی‌کنهولی میدونم ته دلش ناراحتهاول یه داد زد سرم بعد عذرخواهی کرد الان هم سکوت عجی ...

شرایط برای هر دوتون سخته 

پرنسم داره از هرجهت میخوره اون از ز ندگی شخصیش اون از وضعیت کاریش و.....

ماشین پرنس BMWبود؟؟؟

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه

شرایط برای هر دوتون سخته پرنسم داره از هرجهت میخوره اون از ز ندگی شخصیش اون از وضعیت کاریش و.....ماش ...

شاینا احساس خفگی بهم دست داده 

این ته گشایش حرفش این بود که بیا چای دم کن (سخن بعد از هر مشکل)

پرنسس هم که از اون طرف

بیا به مدل ماشین فکر نکنیم😅😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاینا احساس خفگی بهم دست داده این ته گشایش حرفش این بود که بیا چای دم کن (سخن بعد از هر مشکل)پرنسس ه ...

حق داری واقعا آدم با ماشین گرون قیمت خودش تصادف کنه حالش بد میشه چه برسه ماشین دوستش

حرف پرنسم اون لحظه بد بود که بهت گفته احمق

ولی اونم داره رگباری از هر جهت میخوره مخصوصا اینکه بچه لاپر قو بزرگ‌شده ای بوده آستانه تحملش نسبت به شرایط سخت  پایینه 

پرنس نمیتونی بسپاری به خانوادش و بری خونه خودت ؟بنظرم به خلوت احتیاج داری

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه

حق داری واقعا آدم با ماشین گرون قیمت خودش تصادف کنه حالش بد میشه چه برسه ماشین دوستشحرف پرنسم اون لح ...

حالم خوب نیست میخوام برم خونه بخوابم

مامان و بابای اون هم هنوز برنگشتن و منم خوب از بچشون نگهداری نکردم

میدونی من مغز من خیلی خواست از حادثه جلوگیری کنه صبح بهش پیشنهاد دادم اسنپ بگیرم برم خونه خودم ماشینم رو بیارم و بیام دنبالش و گفت نه

بعد گفتم  با یه ماشین دیگه بریم گفت نه‌ باید لذت ببریم شاید توی این اوضاع مملکت فردا صبح یا ماشین نباشه یا خونه یا ما

پس باید از داشته‌هامون‌‌ لذت ببریم

اینم از لذت …

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]