2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اسنپ میرفتید

پیشنهاد دادم با اسنپ برم خونه‌ی خودم ماشینم رو بیارم بیام دنبالش قبول نکرد

بس که شایعه دنبال اسنپ هست

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

باید خسارت بدی دیگه ولی خب اون با رضایت خودش ماشین و بهت داده برا کار خودش

قبول نمیکنه بهش خسارت بدم

خانمایی که میگن اسی مقصره

متوجه اید کل دیشبو بخاطر دوستش بیدار بوده پیشش بوده و صبحم داشتن میرفتن دنبال کار اون؟؟؟

چه منطقیه اخه😐

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
پیشنهاد دادم با اسنپ برم خونه‌ی خودم ماشینم رو بیارم بیام دنبالش قبول نکردبس که شایعه دنبال اسنپ هست

دیگ پیش اومده شما هم معلومه رابطه تون فثط دوستانه نیس بلکه خواهرانس خسارتشو بده 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

قبول نمیکنه بهش خسارت بدم

پس کنارش باش بهش دلداری بده بگو ک حواست نبود یا مقصرش نبودی ی کادویی چیزی براش بگیر عذر خاهی کن از دلش دربیار این اتفاق ممکنه برا خودش هم میوفتاد اگه پشت فرمون بود 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

خدایی خیلی دل داشتی پشت ماشین گرون قیمت نشستی

اولین بار که یه ماشین به نسبت گرون رو به فنا دادم ماشین بابام بود

و گریه کنان نشسته بودم توی حیاط تا بابام بیاد؛ اون‌موقع خیلی سنم کم بود

دیگه بعد از اون هیچ وقت به هیچ ماشین گرونی هیچ آسیبی نزدم من جمله همین ماشین امروزی

دیگ پیش اومده شما هم معلومه رابطه تون فثط دوستانه نیس بلکه خواهرانس خسارتشو بده

نمیگیره

از وقتی برگشتیم خونه لال شدم

نمیگیرهاز وقتی برگشتیم خونه لال شدم

خسارتش چقده ؟ یه هدیه تو اون قیمت براش بگیر 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

اصلا من بخاطر اون نرفتم سفربخاطر اون دیشب بیدار بودمبخاطر اون امروز شش صبح داشتم می‌رفتم بیرونو کلاً ...

خب همه اینا چه ربطی به اصل ماجرا داره؟؟؟ شما خودت وقتی میبینی شب نخوابیدی عصبی هم بودی نباید پشت فرمون مینشستی..

حالا ایشون خسارت نمیخاد مشکلت الان چیه؟؟ شما ماشینشو خسارت زدی ایشونم یه داد زده تموم شد رفت اینکه ناراحتی و دلخوری نداره

البته بنظرم در مورد اون دختر چون راننده اسنپ بود یارو زود گیر افتاد وگرنه مثل اون دختر شیرازی شاید هیچوقت طرفو نمیتونستن پیدا کنن