2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017215 بازدید | 682507 پست
منم دارم هی زیادتر میشه فک کنم  بخاطر استرادیوله استرادیول میخوری؟من امروز همش تو نت گشتم ی دکت ...

نه فقط شیاف دارم روزی دو تا

فقطم الان دیدم،خیلی تیره بود،کرمی تیره که سفتم بود

شما روز چندمته

بر شماهم همینطوریه ترشحت

دفعه اول و دوم نداره که خیلیا بار اول جواب میگیرن مگه هایپر شدی که برات فریز کردن و انتقال ندادی ...

نه اتفاقا هایپر نشدم اصلا دکترم گفت جنین ها گریدشون a بزار فریز کنیم ، گفتم باشه ، با کلی ذوق که الان دوتا نی دارم ، بعد فهمیدم ۳ تاش از بین رفت

نگران نباش عزیزم ترشح طبیعه من که از اولم داشتم ! هرچی هم به پریودیت نزدیکتر بشی ترشح بیشتر میشه 🙂🙂🙂🙂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرمنم تاثیر داره..من خودم کلی ورزش کردم قبل انتقال ؛اصلا اضافه وزن نداشتم و ندارم هنوز..پیاده رو ...

عزیزم سلام خوبی؟ نی نی گلت خوبه؟ 

گلم منو ی راهنمایی میگنی لطفا در مورد سونو دکتر دلیری؟ 

ی عده میگن عالی 

ی عده میگن بی دقت

ی عده میگن هیز

ی عده میگن فقط جنسیتو میگه

نمیدونم والا

هزینه حدودیشم میگی و ی اطلاعات کلی؟ 

ممنونم

من بین دکتر شاکاری،صدری دلیری موندم

میگن دکتر حتطوش زاده سونوهاشو میفرسته دلیری

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره میبینی چه ناراحت میشه ادم وقتیم میگن توسنت کمه انگار یه جوری که هیچ درد نکشیدی بخدا هردارویی زدم ...

بگردم 😔اره بابا میفهمم مخصوصا ک حتی ی قرصم روش جواب نمیده بعد من تند تند هایپرم اینقدر درد میکشم خدامیدونه همه چیم بهم ریخته. بازم توکل بخدا داریم نمیشه زوری ازش بخوایم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
2803
الهی امین.همسرم میگه ول کن دلم میسوزه اینهمه دارومیزنی

من همسرم همش میگه بیخیال بشیم خیلی ضرر داره این همه دارو 

ولی نمیشه ،هرچند اگه الان منفی بشم تا چند ماه بیخیال میشم ، چون من اصلا روحیه شمارو ندارم کلا داغون میشم 😒😒😒😒

به همسرت خیلی آب هویچ و آب پرتقال مغزی جات بده بخوره یکم جون بگیره ، بفرستش ورزش کنه 🙂🙂

نه فقط شیاف دارم روزی دو تا فقطم الان دیدم،خیلی تیره بود،کرمی تیره که سفتم بود شما روز چندمته بر ...

اهان نه مال من کرمه زیادم هست تا دیروز کم کم بود اما امروز زیادترشد من هم دوتا شیاف دارم هم ی دونه استرادیول 

نه فقط شیاف دارم روزی دو تا فقطم الان دیدم،خیلی تیره بود،کرمی تیره که سفتم بود شما روز چندمته بر ...

نهمین روزم بود امروز. از اول داشتم ترشح رو

نه اتفاقا هایپر نشدم اصلا دکترم گفت جنین ها گریدشون a بزار فریز کنیم ، گفتم باشه ، با کلی ذوق که الا ...

مثبت شدین؟منم ترشحام داره بیشتر میشه

2804
راستی چند سالته مشکلت چی بوده

من مشکلم شکل متفاوت اسپرم همسرم بود 

هرچند خودمم ذخیره تخمدانم ۳ بود خوبه ولی عالی نیست 

من ۲۹ سالمه 

شما مشکلت چیه ؟ چند سالته ؟ کدوم شهری ؟

من همسرم همش میگه بیخیال بشیم خیلی ضرر داره این همه دارو  ولی نمیشه ،هرچند اگه الان منفی بشم ت ...

اووف هرکاربگی کردم هرکار کلی مغزوچندمیلیون پولشون و...

الان منم فعلابیخیالم تاپولش جمع کنیم ویکمم لاغرکنم .منم روز اول خیلی ناراحت بودم لکه بینی شده بودم الان راحتتره.چی بگم اینم ازمایش الهی.ادامه بده توام خدامیخوادشوخی کنه.

من فقط خیلی ازاین داروهاخسته شدم.هروز کلی امپول.دیگه حالم بهم میخوره

مثبت شدین؟منم ترشحام داره بیشتر میشه

تازه روز ۵ هستم . خدا کنه مثبت بشیم بیایم اینجا امه خوشحال کنیم و انرژی بدیم 😍😍😍

شما روز چندم هستید ؟

2805
تازه روز ۵ هستم . خدا کنه مثبت بشیم بیایم اینجا امه خوشحال کنیم و انرژی بدیم 😍😍😍 شما روز چندم هس ...

انشالللللهههه😃 من ۹ هستم شنبه آز دارم

بگردم 😔اره بابا میفهمم مخصوصا ک حتی ی قرصم روش جواب نمیده بعد من تند تند هایپرم اینقدر درد میکشم خد ...

اره درسته.هاپیری هم شنیدم سخته,توکه هایپربودی خیلی جنین داشتی؟؟خداخودش الرحم الراحمینه کمکمون کنه

اووف هرکاربگی کردم هرکار کلی مغزوچندمیلیون پولشون و... الان منم فعلابیخیالم تاپولش جمع کنیم ویکمم ل ...

منم همینطورم😫 واییی مهربان با رژیم آنچنان روحیه ای میگیری ک حد نداره وای عالیهههههه حتما بگیر انشالله منم بگیرم دوباره لاغرشم😬 اعتماد به نفس میره به آسمون😄

2801