2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017261 بازدید | 682507 پست
دوستان میشه لطفااا اگر اطلاعی داریدمنو راهنمایی کنید

آره گلم ما dfi شده بود 38.5 ولی خب دست از تقویت کردن همسرم و ویتامین خوردن بر نداشتیم همین طور خنک نگه داشتن بیضه و پیاده روی و مصرف مایعات زیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
آره گلم ما dfi شده بود 38.5 ولی خب دست از تقویت کردن همسرم و ویتامین خوردن بر نداشتیم همین طور خنک ن ...

الان اومده پایین؟

باردار شدین ؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
2804
دیگه موقع پانکچر فقط آز ساده انجام داد و بررسی نکردیم  بله باردار شدم با میکرو

چقدر عاااااالی...شوهر من دوماه قبل تعداد ۱۴میلیون درهر سی سی وحرکت ۳۰ومورفو یک ....خرنوب دادم ده روز بعد تعداد شد دو میلیون ..وحرکت ۹۰.

یکماه بعد تعداد شد دو حرکت ۵۰ومورفو سه

الآنم ژنتیک دادم دکتر گفت باتوجه به اینکه مورفو خوب هست انتظار داشتم ژنتیک خوب بشه اما الان ضعیفه وباید دوباره تکرار کنم ...بهم گفت حدودا ۳۰وشاید بیشتر...

منم رفتم تو تاپیک m2m2خیلیا با دی آف ای ۱۷چند بار میکرو ناموفق داشتن ومیگفتن با دی آف ای بالا سقط میشه ومیکرو نمیشه انجام داد ازدیشب تا حالا مردم از گریه واستری ...طفلکی شوهرمم استرس بهش دادم قهر کرد 

یعنی اگر ۴۰_۵۰باشه باز درمان داره که بشه میکرو موفقی داشت؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دیگه موقع پانکچر فقط آز ساده انجام داد و بررسی نکردیم  بله باردار شدم با میکرو

زینبی یه سوال دارم من شوهرم یک سال پیش که رفت آزمایش داد گفتن واریکوسل درجه 3 داره، آزمایش اسپرمش هم یه مقدار کم تحرکی داشت، با وجود این من طبیعی باردار شدم، یک ماه پیش دوباره آزمایش اسپرم داد، دکتر گفت اصلا کم تحرکی نداره و همه چیزش خوبه میگم اینکه واریکوسل درجه 3 داره ولی کم تحرکیش خوب شده، ممکنه واریکوسلش هم کاملا خوب شده باشه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مونا عزیزم چکار کردی؟هنوز قهرب😒 کارای بیمارستان رو کردی؟ خیلی تو فکرتم ....از خدا میخوام به زن ...

سلام عزیزم ممنونم ازت ،امروز رفتم بیمارستان دو ساعت نشستم تو اتاق عمل تا شوهرم بیاد رضایت بده اول و اخر نیومد و برگشتم 

2805
عزیزم تا اونجا که میتونی بدون دستکاری سقط کن، خیلی بهتره

زینب جان دکتر گفت انقدر بقایا داری باید با سونو سقط کنم و کار قرص و زیرزبونی نیست ، امروز گفتم دارو بدین گفتن دکتر نصر همیشه میگه با دارو ولی شما بقایا زیاد داری گفتن نمیشه

چقدر عاااااالی...شوهر من دوماه قبل تعداد ۱۴میلیون درهر سی سی وحرکت ۳۰ومورفو یک ....خرنوب دادم ده روز ...

گلم ان شاء الله شما هم مامان میشی ولی نقش dfi هنوز ثابت نشده و قطعی نیست اما بهتره زیر 25 باشه و تلاش کن بیاد پایین نه فقط با خوراکی با ورزش یا پیاده روی و مصرف مایعات و... 

عزیزم من متوجه نشدم dfi رو میگی 40 یا 50؟

2801