2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7286721 بازدید | 696340 پست
میشه یکم بیشتر بگین برامچند سالگی پانکچر شدین و چند تا تخمک و جنین شد؟

سه بار پانکچر شدم یکی پارسال دو تا پیارسال ! ی بار یک جنین(۳ تخمک) -ی بار چهار تا(۹ تخمک)- ی بار پنج تا(۵ تخمک)

آندومتریوز پیشرفته داشتم پارسال لاپاراسکوپی کردم

پولیپ داشتم پارسال هیستروسکوپی کردم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی،امیدوارم حال تک تکتون عالی باشه،یه مدت نشد بیام،دور از گوشتون درگیر مراسمای ناراحت کنند ...

سلام قربونت برم خوبی شما؟ الهی. ان شاالله اتفاقات بد دور باشه ازتون

نه هنوز. منم چند روزه درگیر اسباب کشی مادر همسرم هستم. دعا کنین ب خیر خوشی تموم بشه😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خدمت تک تکتونمن سالهاست بدون هیچ اعلام نظری تاپیک های اینجارو میخونمالان سومین انتقال جنینم هست ...

به به مباااارکه😍ان شاالله بسلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی توی ۳۸ سالگی ای وی اف مثبت داشته؟؟؟ چرا هیچکی نمیاد بگه مثبت شده تا دل ما هم یکم آروم بگیره؟

عزیزم من ۳۸ سالمه دوبار انتقالم مثبت شده تا حالا ولی نموندن متاسفانه. جنینم هم تموم شده ولی بازم دارم تلاش میکنم ان شاالله دوباره از اول شروع کنم. توکلت ب خدا باشه ان شالله روزای شاد و خوشی سرو کله زدن با نی نی هامونم میرسه زود

ب علائم توجه نکن عزیزم خیلیا حس پریودی داشتن ومثبت شدن

امروز رو پنجمم 

از زمانی ک بیدار شدم رحم و واژنم خیلی تیر می‌کشه 

پاهام درد میکنه نمی‌دونم چی میشه دیگ توکل بر خدا

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خانوما من امروز ۱۷ انتقالم .آزمایشم مثبت شده ولی خونریزی خفيف پیدا کردم. کسی میدونه باید چیکار ...

سلام عزیزم مبارکت باشه. نه سر خود داروها قطع نکن.معمولا آمپول یا شیاف میدن. شیاف فرتیژست استفاده کن. و استراحت مطلق باش تا بری پیش دکترت. 

عزیزم من ۳۸ سالمه دوبار انتقالم مثبت شده تا حالا ولی نموندن متاسفانه. جنینم هم تموم شده ولی بازم دار ...

سلام عزیزم میشه لطفا راهنمایی کنید از پانکچر تا انتقال چه کارهایی انجام بدیم چی بخوریم مراقبت هاش چیه