2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7286699 بازدید | 696340 پست
خانما این بی بی خرابه یا منفیه یا مثبت

خیلی مشکوک به مثبته ... احتمال میدم ادرار زیاد ریختی

لطفاً یکی دیگه تست کن ، انشالله که بارداری😍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عزیزم 🙈 اونموقع سنم خیلی کم بود اولین پانچرم بود بعد از استفاده از دارو ها رفتم سنو دکتر گ ...

با این سن کم چقدر اذیت شدی ،امیدوارم مامان سه تا دسته‌گل بشی ،نمیدونم ناخودآگاه ۳ تا گفتم 

آهان 

من فکر کردم من اشتباه فهمیدم پس همونه سینال ایرانیه ،گونال خارجی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی مشکوک به مثبته ... احتمال میدم ادرار زیاد ریختی لطفاً یکی دیگه تست کن ، انشالله که بارداری😍

از اولش این بی بی مشکل داشت لبه هاش چفت نبود بعد که نمونه رو ریختم روش یواش یواش جذب نشد ی دفعه خالی شد جای نمونه 

آره ادرار که زیاد ریختم چون رنگ نمی‌گرفت حتی سی 

خانم هایی که کیست سینه دارین برای تخمک کشی چطوری بهتون دارو دادن؟ آیااصلامیشه ؟زیادترنمیشه کیستا یاب ...

اگه کیستا خطرناک نباشن و کیست معمولی باشن دارو شروع میکنن مشکلی نیست

@پروانه۲۱

بیا از خودت خبر بده 

بچه ها این کاربر کسی میتونه تگ کنه آبی شه 

نمی‌دونم چرا من میزنم آبی نمیشه

خدا کنه ولی بهش اطمینان ندارم چون همون لحظه خط ننداخته بعدم واضح نیست

تو عکس که واضحه 

اگه داری یکی دیگه بزن

با این سن کم چقدر اذیت شدی ،امیدوارم مامان سه تا دسته‌گل بشی ،نمیدونم ناخودآگاه ۳ تا گفتم  آها ...

😍🫂🍓

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@پروانه۲۱ بیا از خودت خبر بده  بچه ها این کاربر کسی میتونه تگ کنه آبی شه  نمی‌دونم چرا ...

@پروانه۲۱  

عزیزم بیا از خودت خبر بده♥️

خدا کنه ولی بهش اطمینان ندارم چون همون لحظه خط ننداخته بعدم واضح نیست

عزیزم ۳قطره بیشتر نباید بریزی باید صبر میکردی تا به مرور رنگ بگیره ادرار زیاد خراب می‌کنه بی بی چک انشالله که مثبتی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭