2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

357 بازدید | 22 پست

حدود یک ماه و نیمه که خونشون نرفتم 

دفعه آخر که رفتم رفتار اش اصلا خوب نبود 

به همسرم گفته چرا نمیان اینا ولی اون نمیگه که از دستت ناراحته میگه دخترمون درس داره 

حالا آخر هفته شوهرم میخواد بگه بیا بریم نمیدونم چیکار کنم 

باز خوبه پرسیده چرا نمیاین

من آخرینبار 13 فروردین اونم خونشون نه پیک نیک دیده بودمش خدا شاهده تا 15 16 خرداد یبار نگفته بود دلم تنگ نوه هامه لااقل اونا رو ببینم

بود و نبود ما براش مهم نیس

فقط پسرش مهمه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه پرسیده چرا نمیاینمن آخرینبار 13 فروردین اونم خونشون نه پیک نیک دیده بودمش خدا شاهده تا 15 1 ...

برا ما پسرش هم مهم نیس فقط دخترش رو دوست داره

پسرش رو فقط برای کار میخواد

برو ولی سرسنگین یکم بشین بعد برگرد

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

من به شخصه موافق قط رابطه نیستم،افراط و تفریط سر هر چیزی سمه،اندازه نگه دار که اندازه نکوست...۱۰روز ...

منم دوست دارم باهاشون ارتباط داشته باشم ولی خب رفتار هاشون یجوریه

باز خوبه پرسیده چرا نمیاینمن آخرینبار 13 فروردین اونم خونشون نه پیک نیک دیده بودمش خدا شاهده تا 15 1 ...

ماهم اخرین بار دعوا و بی احترامی بزرگی کردن من دیگه  تا یکسال نمیرفتم ولی دوباره خودشون اومدن الانم هرازگاهی زنگ میزنه  بیایین منم هیچ تمایلی ندارم 

اخه همیشه اگه زود برگردیم بدش میاد انتظار داره ۷ شب بریم تا ۱ اینا

خب بگو ما خونمون یه سری قانون داره مثلا دخترم ساعت 11 میخوابه اینجوری بگو بهش

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ماهم اخرین بار دعوا و بی احترامی بزرگی کردن من دیگه تا یکسال نمیرفتم ولی دوباره خودشون اومدن الانم ...

من خودمم زیاد دوست ندارم برم

ولی دل این بشر چقدددررررر از سنگه که حتی برای نوه هاشم تنگ نمیشه😒

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟