2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 22 پست
خب بگو ما خونمون یه سری قانون داره مثلا دخترم ساعت 11 میخوابه اینجوری بگو بهش

میگم مثلا فلانی خسته است و اینا بعد فرداش زنگ میزنه شوهرم میگه این چه اومدیم بود انقدر زود رفتید میخواستید برید جایی 

موندم چیکار کنم

بله بهتره ولی دکتر بخواد بره زنگ میزنه شوهرم یه بار زنگ میزنه حالش رو بپرسه

برا ما هم همینه

چاره چیه

مهمونی میگیره دخترا رو دعوت میکنه با شوهر و بچه هاشون

پسرا رو میگه تنها بیایین

جوری هم تربیت کرده پسراشو که جرأت ندارن لب باز کنن بگن مامان پس زن و بچه ی ما چی؟

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم مثلا فلانی خسته است و اینا بعد فرداش زنگ میزنه شوهرم میگه این چه اومدیم بود انقدر زود رفتید میخ ...

وای این دیگه کیه خب خستس دیگه دو سه بار که رفتین خودتو بزن به خواب الودگی همم دخترت بعدش دیگه اینجوری نمیشه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

برا ما هم همینهچاره چیهمهمونی میگیره دخترا رو دعوت میکنه با شوهر و بچه هاشونپسرا رو میگه تنها بیایین ...

نه چاره ای که نیست ،دقیقا از منم همین طوره انکار باهاش رودربایستی داره

[QUOTE=385833296]وای این دیگه کیه خب خستس دیگه دو سه بار که رفتین خودتو بزن به خواب الودگی همم دخترت بعدش دیگه اینجور ...[/QUOTE

۲۰ ساله از دستش بیچاره ام باید امتحان کنم ولی برا این هر کاری کنی آخرش یه بهانه ای داره بگیره

[QUOTE=385833296]وای این دیگه کیه خب خستس دیگه دو سه بار که رفتین خودتو بزن به خواب الودگی همم دخترت ...

خب پس ولش کن جانم بزار هرچی میخواد بگه اصلا خوشم نمیاد زیاد بمونم چه گیری میده این زن

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)