خانوما کسی بوده به خاطر خوردن جگر دچار مشکل شده باشه یا از اطرافیانش شنیده باشه من دیشب تو دوازده هفته خوردم از دیشب از نگرانی خواب و خوراک ندارم هر چند به خاطر تهوع برگشت یه مقدارش اما همش نبود فک کنم
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان
عزیزم من هفته چهارم بودم البته اب هویج و زعفران هم خوردم و هیچ رعایت نکردم .اون موقه خیلی ناآگاه بودم.البته بارداری های من پر خطره و واسه خانمایی که بارداری پرخطر ندارن و هفته 6 رو رد کرده باشن یکی دوبار نا آگاهانه چیزی نمیشه.بیشتر تو هفته های اول خطر داره
خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این سنو ان تی دیروز قبل جگر خوردنم رفته بودم فک کنم خوبه نه اما استرس این جگر خوردن نذاشت خوشحال بشم
گلم شما که هفته 10 رو هم رد کردی انگاری😐
جگر خوردن قبل از تشکیل قلب خیلی خطر داره الان که دیگه بچه جون گرفته به اصطلاح یبار خوردن هیچ اتفاقی نمیوفته.جوشونده های عطاری گلپر دارچین سیاه دانه اینا رو هم نخور.خصوصن گل گاو زبان
خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ای جونم خدا بهت نی نی هایه سالم بده عزیزم منم یه سقط دوماه ونیم به خاطر جفت پرویا سرراهی داشتم میدون ...
عزیزم تو هفته های پر خطر رو رد کردی دیگه.هفته های اول بارداری خیلی حساسه و مراقبت زیادی میخواد.شما که سقط داشتی استراحتت رو بیشتر کن و پاهاتو بچسبون به دیوار که قشنگ بچه بره بالا