2777
2789
عنوان

جنین و جگر

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 87 پست
اییییی خدا لعنتم کنه چند هفته بودی عزیزم 

عزیزم من هفته چهارم بودم البته اب هویج و زعفران هم خوردم و هیچ رعایت نکردم .اون موقه خیلی ناآگاه بودم.البته بارداری های من پر خطره و واسه خانمایی که بارداری پرخطر ندارن و هفته 6 رو رد کرده باشن یکی دوبار نا آگاهانه چیزی نمیشه.بیشتر تو هفته های اول خطر داره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
۳۰ نرماله ولی از ۳۰ پایینتر استراحت میخواد. حالا ببری پیش دکترت بهت میگه دستشویی فرنگی برو پله بالا ...

ممنون که راهنمایی کردی خانومی اتفاقا الان میخواستم خونه ها مو بریزم بهم مرسی که گفتی 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این سنو ان تی دیروز قبل جگر خوردنم رفته بودم فک کنم خوبه نه اما استرس این جگر خوردن نذاشت خوشحال بشم

گلم شما که هفته 10 رو هم رد کردی انگاری😐

جگر خوردن قبل از تشکیل قلب خیلی خطر داره الان که دیگه بچه جون گرفته به اصطلاح یبار خوردن هیچ اتفاقی نمیوفته.جوشونده های عطاری گلپر دارچین سیاه دانه اینا رو هم نخور.خصوصن گل گاو زبان

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم من هفته چهارم بودم البته اب هویج و زعفران هم خوردم و هیچ رعایت نکردم .اون موقه خیلی ناآگاه بود ...

ای جونم خدا بهت نی نی هایه سالم بده عزیزم منم یه سقط دوماه ونیم به خاطر جفت پرویا سرراهی داشتم میدونم سخته واسه همین خیلی میترسم

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
گلم شما که هفته 10 رو هم رد کردی انگاری😐 جگر خوردن قبل از تشکیل قلب خیلی خطر داره الان که دیگه بچه ...

آره مهربون هفته دوازده هستم چشم مرسی که اطلاع دادی 

ای جونم خدا بهت نی نی هایه سالم بده عزیزم منم یه سقط دوماه ونیم به خاطر جفت پرویا سرراهی داشتم میدون ...

عزیزم تو هفته های پر خطر رو رد کردی دیگه.هفته های اول بارداری خیلی حساسه و مراقبت زیادی میخواد.شما که سقط داشتی استراحتت رو بیشتر کن  و پاهاتو بچسبون به دیوار که قشنگ بچه بره بالا

دوستان گوجه فرنگی هم ضرر داره؟

نه عزیزم 

دوستان گوجه فرنگی هم ضرر داره؟

ایییی نگین اینم ضررداره که غذایه من فقط گوجه هستش چیزی زیاد نمیتونم بخورم 

راستی خانما جگر ضرر داره اما دل و قلوه ضرر نداره حتی دکترم گف ماهی یبار سیخ بکش بخور.اما خب دیگه جراتشو ندارم

ایییی نگین اینم ضررداره که غذایه من فقط گوجه هستش چیزی زیاد نمیتونم بخورم 

ضرر نداره و حتی لازمم هست

راستی خانما جگر ضرر داره اما دل و قلوه ضرر نداره حتی دکترم گف ماهی یبار سیخ بکش بخور.اما خب دیگه جرا ...

منم دیگه غلط بکنم سمتش برم همین یه بار طوری نشه فقط از ویارم بمیرم نمیخورم دیگه