2777
2789
عنوان

جنین و جگر

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 87 پست
اولین باره میبینم یکی سوال داره کمک میخواد دو صفحه جلو میره معمولا همه دنبال تاپیکای مادرشوهرن از جم ...

این قد که دعا کردم جوابمو بدن از نگرانی در بیام

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
این قد که دعا کردم جوابمو بدن از نگرانی در بیام

عزیز دلم نگران نباش توکل کن به خدا

استرس سم تره واسه بچه عزیزم

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سر دومی معذرت میخوام یبوست شدید شدم دکترم گفت به هیچ وجه شیاف استفاده نکن ولی من اینقدر بهم فشار اومد که استفاده کردم اونم دوتا بچمم سالمه نمیگم کارم درست بوده میگم نگران نباشی 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

ببخشید یکی یکی جواب ندادم از همتون ممنون دعام کنین دیگه خانوما انشاا شما هم هر چی ارزوشو دارین بهش برسین به حق خانوم فاطمه زهرا 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
واقعاااا من که خیلی شبا کباب میخورم نمیدونستم کباب بده!!!

دکتر من فقط گفته دل و جگر و قلوه و غذای کبابی نخور.

یسری چیزام ک نباید بخوری مثله زعفران گل گاو زبان گیشنیز کرفس ازین زرشک اونروز یه خانمی گفت آب هویجم نخور

البته بنظر من کمش ضرر نداره

خدایا شکرت ...  

دکتر به من گفت فقط جوشونده گیاهی نخورم چون ممکنه برای جنین ضرر داشته باشه خوردن بقیه چیزا رو در حد معمولی مشکلی نمیدونست

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
دکتر من فقط گفته دل و جگر و قلوه و غذای کبابی نخور. یسری چیزام ک نباید بخوری مثله زعفران گل گاو زبا ...

اب هویج رو میدونستم ولی کباب رو دیگه اصلا نشنیده بودم پس چی بخوریم میریم‌بیرون 😐فست فود که ضرر داره کبابم نخوریم..

این سنو ان تی دیروز قبل جگر خوردنم رفته بودم فک کنم خوبه نه اما استرس این جگر خوردن نذاشت خوشحال بشم

ممنون از دلداری😐چرا میترسونیش خب

عزیزم من دلداری دروغ نمیدم.ایشون پرسیدن منم تجربه مو گفتم.تجربه ام غیر از این نبوده که بخوام برعکسش کنم و خوب جلوه بدم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اینام بخاطر همون ویتامین آ بالاس که میگن

اره آفرین.دکتر گف ویتامین آ باعث کنده شدن جفت میشه .من توبارداری اول خیلب ناآگاه بودم حتی زعفرانم خورده بودم 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
زعفرون یادت نره

اره دقیقن اینکه از همه بدتره

عزیزجان یه کم استراحتتو بیشتر کن طول سرویکست پایینتر نیاد

کمه یعنی عزیزم نرمالش چقده