خانوما کسی بوده به خاطر خوردن جگر دچار مشکل شده باشه یا از اطرافیانش شنیده باشه من دیشب تو دوازده هفته خوردم از دیشب از نگرانی خواب و خوراک ندارم هر چند به خاطر تهوع برگشت یه مقدارش اما همش نبود فک کنم
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جگر باعث سقط نمیشه ممکنه رو بینایی بچه اثر بزاره اگه حاملگی پرخطر نداری هیچ اشکالی نداره حتی قدیما بعنوان غذای مقوی به زن حامله میدادن من همه چی خوردم برنج زعفرونی که روتین غذاهام بود بچه هام هم جفتشون سالمن
قدرت
نه دست هیتلر است
و نه دست تمام کسانی
که جنگ به پا کرده اند...
قدرت دست کسی ست
که می فهمد؛ دوستش داری !
من خودم تو بارداری هام هفته ای یه بار رو تن ماهی میخوردم... پیتزا... همبر... سوسیس... همه رو میخوردم... زعفران... نمیگم کارم خوب بوده اما میگم ک نگران نباشید. الانم شکر خدا دو تا بچه سالم دارم عزیزم. نگران نباش
ببین احتمال هست حتمی نیست احتیاط بشه بهتره وگرنه یکی عین من چون اطلاعات نداشتم تا دلت بخواد خوردم چون کم خون بودم فکر جبرانش بودم دیگه خودت فکرشو کن چقدر خوردم.الهی شکر بچمم سالمه