2777
2789
عنوان

جنین و جگر

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 87 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین عزیزم

اینا همش احتماله

پس نمیخواد خودتو نگران کنی

اگه این چیزا نگرانت میکنه سعی کن نخوری

دکتر من گفته حتی غذاهای کبابی هپ نباید بخورم

ولی من دو سه بار خوردم ولی دیگ نمیخورم

من عاشق کبابم😕

خدایا شکرت ...  

جگر باعث سقط نمیشه ممکنه رو بینایی بچه اثر بزاره اگه حاملگی پرخطر نداری هیچ اشکالی نداره حتی قدیما بعنوان غذای مقوی به زن حامله میدادن من همه چی خوردم برنج زعفرونی که روتین غذاهام بود بچه هام هم جفتشون سالمن

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
یا خدا چیکار کنم الان 

من خودم تو بارداری هام هفته ای یه بار رو تن ماهی میخوردم... پیتزا... همبر... سوسیس... همه رو میخوردم... زعفران... نمیگم کارم خوب بوده اما میگم ک نگران نباشید. الانم شکر خدا دو تا بچه سالم دارم عزیزم. نگران نباش 

منم جگر خوردم سقط شد.البته شاید دلیل دیگه ایی هم داشت

اییییی خدا لعنتم کنه چند هفته بودی عزیزم 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

ببین احتمال هست حتمی نیست احتیاط بشه بهتره وگرنه یکی عین من چون اطلاعات نداشتم تا دلت بخواد خوردم چون کم خون بودم فکر جبرانش بودم دیگه خودت فکرشو کن چقدر خوردم.الهی شکر بچمم سالمه

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

من سر بچه دومم ویارم سوسیس بود سه ماه اول کلی خوردم بچه ای که با یه ذره جگر بخواد نمونه با یه چیز دیگه سقط میشه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !