2777
2789
عنوان

پسرااا

417 بازدید | 27 پست

وقتی کراش میزنید

رفتارتون چطوریه؟

ترجیحا مجازی

فک کنین شخصیتیه ک هم مغروره ،هم خجالتی ،هم احساسی هم مذهبی😂

مثلا بخواین ریپلای کنین همشو ریپ میزنید استوریارو؟

همشو لایک میکنید؟

هر چند روز پیام میدید و پست میفرستید،در صورتی ک اون دختر هیچ وقت شروع کننده نبوده

لقبم میذارید براش؟

:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آبجی بگو الان  زنگ بزنم بهش یا نه ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
مجازی اصلا بدرد نمیخوره

بابا مجازی نیست

بیشتر مجازیع

میخوام ببینم با این رفتارا کراشه یانه

گفت و گوهای خاص تر هم بودههه ..

اما تو مجازی فقط بخوام در نظر بگیرم

لایک تمام استوریا و ریپلای همشون تقریبا

فرستادن پستای مورد علاقه من ک خودشم زیاد علاقه نداره بهش ی روز در میون یا گاهی پیام عادی

لقب خاص

ولی خب من خیییلی رسمیم 

نمیدونم چرا ادامه میده

این البته فقط ارتباط مجازی بود

می نویسم خواهر بیاید تبادل کنیم برا نمازهامون کارای خیر رقابتی به خدا نزدیک شیم

هیچ راهی جز این نیس دل یه مذهبی ببری

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بابا مجازی نیستبیشتر مجازیعمیخوام ببینم با این رفتارا کراشه یانهگفت و گوهای خاص تر هم بودههه ..اما ت ...

نه اصلا بنظرم بیشتر داره بازیت میده
تا در دنیای حضوری حرکت قابل توجهی نزده اصلا بهش فکر هم نکن مجازی باد هواست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

می نویسم خواهر بیاید تبادل کنینم برا نمازهامون کارای خیر رقابتی به خدا نزدیک شیمهیچ راهی جز این نیس ...

😂 ای وای

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه اصلا بنظرم بیشتر داره بازیت میدهتا در دنیای حضوری حرکت قابل توجهی نزده اصلا بهش فکر هم نکن مجازی ...

خب گفتم اینا فقط ارتباط مجازیو نوشتم

گفتم گفت و گوهای بیشتری هم بوده تو حضوری،ی سری رفتارا

ولی الان فقط مجازیو گفتم نظر بدید

نمیدونم شاید

ولی اصلا ادم هولی نیست

بغیر از من با دختر دیگه ای هم چت نمیکنه

اینو مطمئنم از ی طریق

بیا بت بگم چیکار کن بفهمی .. بهش بگو ع یه چیز خاص خوشت میاد . حالا هرچی یه نوع پست یا مثلا یه وسیله ای رژ لب یا هرچی مثلا . ببین اگه سعی کرد برات بگیرتش یا حرفی زد بدون ازت خوشت میاد ترجیحا پسرا وقتی ع یه دختری خوششون میاد سعی میکنن هرجوری ک شده بهش بفهمونن ببین تلاشی میکنه یا ن