2777
2789
عنوان

پسرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 27 پست
یا کراش یا بیکار

بیکار که اصلااا نیست

هم دانشجو ارشده

هم دوتا شغل داره

ی وقتایی زنگ میزنه خستگی از صداش میباره

حتی روزایی ک میدونم دانشگاهه و سرشم شلوغه شده برام پست بفرسته چون همیشه اون روزا کامل افلاینه 

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بت بگم چیکار کن بفهمی .. بهش بگو ع یه چیز خاص خوشت میاد . حالا هرچی یه نوع پست یا مثلا یه وسیله ...

اخه ما ارتباطمون رسمیه 

من خییییلی رسمی و سرسنگینم.راستی من برعکس خودش نه استوریاشو لایک میکنم،نه ریپ میزنم،نه هیچ وقت براش پست میفریتم

میترسم رفتاراش طبیعی باشه

فک کنه اویزونمم

ولی اون همیشه خیلی رحته بامن در صورتی ک دیدم تو محل کارش خیلی مغروره

حتی ی وقتایی خودشو لوس میکنه من تعجب میکنممم

اخه ما ارتباطمون رسمیه من خییییلی رسمی و سرسنگینم.راستی من برعکس خودش نه استوریاشو لایک میکنم،نه ریپ ...

بنظرم همون کاری ک گفتمو بکن خو . چون توکه ازش رسمنا درهاس نمیکنی بیا برو فلان کارو کن یا فلان چیزو بخر . تو فقط میگی بهش اگه برات انجام داد ک میتونی بگی نیازی نبود من فقط بت همینجوری گفتم 🤣🤣

بنظرم همون کاری ک گفتمو بکن خو . چون توکه ازش رسمنا درهاس نمیکنی بیا برو فلان کارو کن یا فلان چیزو ب ...

🤣🤣

یچیزیم هست

من کنکورم یکی دیگ مونده

بعد همش تاکید داره بخون اونو

ممکنه منتظر کنکور باشه؟

🤣🤣یچیزیم هستمن کنکورم یکی دیگ موندهبعد همش تاکید داره بخون اونوممکنه منتظر کنکور باشه؟

عزیزم من زد و‌خوردی باهاش ندارم باید خودتو ببینی اصلا طرف مقابل هیچی . تو ببین ازش خوشت میاد به دلت نشسته؟ اگه اینجوریه که راهو باز کن اوکی بده بیاد جلو رفیق شه 

عزیزم من زد و‌خوردی باهاش ندارم باید خودتو ببینی اصلا طرف مقابل هیچی . تو ببین ازش خوشت میاد به دلت ...

مث چیییییییییییی خوشم میاد/در واقع فک کنم عاشقشمم

فقط حیف میترسم رفتاراش طبیعی باشه ،من بخوام پستی بفرستم یا مث خودش استوری ریپلای کنم فک کنه اویزونم

حتی خیییلیم رسمیم

اون خودمونی میشه

مث چیییییییییییی خوشم میاد/در واقع فک کنم عاشقشممفقط حیف میترسم رفتاراش طبیعی باشه ،من بخوام پستی بف ...

خب پ اوکی شو باهاش دیگه .. ع من به تو نصیحت دختر. بخای به این چیزا فک کنی حتی تو زندگیتم باخت میدی یه چیزاییو.. زندگی کن رسمیمم اینا چیه دیگه خوشت میاد پا پیش بذار باهاش عشق کن خوش بگذرون یبار کلا قراره زندگی کنی 

خب پ اوکی شو باهاش دیگه .. ع من به تو نصیحت دختر. بخای به این چیزا فک کنی حتی تو زندگیتم باخت میدی ی ...

چشم 

این بنده اینستا نیومده چن روزه 

اخرین بارم استوریمو ریپ زد جوابشو ندادم

برگرده خودم براش پست میفرستممم😂😂

چشم این بنده اینستا نیومده چن روزه اخرین بارم استوریمو ریپ زد جوابشو ندادمبرگرده خودم براش پست میفرس ...

پست نه تا کی پست بفرستی اخه . یکم صمیمی بچت درباره عشق و اینا خودس درخاس میده قبول کن دیگه صفا باشه 😁