piazdagh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 10218 عنوان بنطرم اونایی که به کسی نگاه نمیکنن 103 بازدید | 6 پست خیلییی ادمای جدابین حالا چه زن چه مرد ، اونایی که تو خیابون به راهشون ادامه میدن و به کسی نگاه نمیکنن و زل نمیرنن خیلیی خوشم میاد بنطرم ادمای جذابین نظر شما چیه به زمانبندی خدا شک نکن❤️ 1404/04/03 | 11:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6087 بله دقیقا و از اونا جذابتر کسایین که وقتی سرشونو بلند میکنن و میبیننت لبخند میزنن بجای زل زدن و رد میشن و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
piazdagh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 10218 بله دقیقا و از اونا جذابتر کسایین که وقتی سرشونو بلند میکنن و میبیننت لبخند میزنن بجای زل زدن و رد م ... دیگه از این آدما نیستهیچکی اعصاب نداره به زمانبندی خدا شک نکن❤️
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6087 دیگه از این آدما نیستهیچکی اعصاب نداره چرا من خودم سعی میکنم نگاهم افتاد لبخند بزنم چند باری هم شده کسی اشتباها فک کرده اونو نگاه میکنم و لبخند زدن و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
piazdagh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 10218 چرا من خودم سعی میکنم نگاهم افتاد لبخند بزنم چند باری هم شده کسی اشتباها فک کرده اونو نگاه میکنم ... منم قبلا سعی میکردم اینطوری باشم چند بار سعی کردم دیدم به جای اینکه جوابمو با لبخند بدن همینطوری نگام کردن به زمانبندی خدا شک نکن❤️
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6087 منم قبلا سعی میکردم اینطوری باشم چند بار سعی کردم دیدم به جای اینکه جوابمو با لبخند بدن همینطوری نگ ... اره 😂عب ندارع به هرحال انتظار ریکشن نیست(: و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊