2777
2789
عنوان

زن داداشا چرا انقدر حسودن

186 بازدید | 15 پست

خانوما من نمیخوام جمع ببندم ، ولی زنداداشای من مشخصه دوس ندارن من ازدواج کنم . مخصوصا یکیشون . 

با اینکه خیلی بهشون احترام میذاریم  بخدا ، . هم من هم خواهرم . هیچوقت بدشونو نخاستم . داداشام هم باهاشون خوبن . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگن‌مگه والا من دختر هواهرشوهرم میخواست ازدواج کنه ذوق داشتم اخرم گذاشت تو کاسم

از حرکاتشون مشخصه. 

اره عزیزم ، یه وقتایی خواهر شوهر ها هم اینجورین .

البته من سعی میکنم خواهر شوهر خوبی باشم ،. ولی دو شب پیش واقعا باهام بد رفتار کرد یکیشون تو جمع . به من گفت ، داری پیر میشی . بازم عروسکا رو دوس داری

میترسن ازاونا خوشبخت تر بشی. حسودی میکنن‌سعی کن خیلی مسائل رو براشون بازنکنی‌ . کلی بگو بهشون‌ از جز ...

منم همینکارو میکنم . ولی نمیدونم آدما چرا اینجوری هستن .  

ب این حسودی میکنن از داداشات بهتر شوهر کنی😂هر چندم اونا خوب باشن نمیخان تو بهتر از اونا شوهر کنی

حتی ازدواج دخترخالم هم براشون گرون تموم شد . 

اونم چون نزدیک سی سالش بود ، مسخرش میکردن . 

خداروشکر با بهترین ادم ازدواج کرد . 

خواهر شوهر داری؟اخه فکر کردم نوشتی نمیخوان ازدواج کنی

نه فعلا ندارم . ولی منظورم اینه خوب و بد همه جا هست . این که گفتین خواهر شوهرتون باهاتون اونجوری کرد .  بخاطر همون گفتم . 

منم همینکارو میکنم . ولی نمیدونم آدما چرا اینجوری هستن .

والله من باردار شدم زنداداشام داشتن میترکیدن از حسودیبا اینکه من واسه بچه اونا خودم رو میکشتم اینقدر محبت میکردم و خرید میکردم و بازی میکردم.

خودشون پشتم غیبت میکردن و خودشون میومدن میگفتن اون اینجوری گفت اون یکی میومد میگفت اون اینجوری گفت.

منم ازشون فاصله گرفتم هم از بچشون .

خودشون چندبار میگن بچمون تنها شدن . فلانی بچش میره خونه عمه اش ... من اصلا به روی خودم نمیارم دیگه معمولی رفتار میکنم

والله من باردار شدم زنداداشام داشتن میترکیدن از حسودیبا اینکه من واسه بچه اونا خودم رو میکشتم اینقدر ...

انشالله خدا به راه راست هدایت کنه همه رو . من همیشه سعی کردم از حسادت دور باشم . لامصب یه چیزیه که تو وجود همه ی ادما هست ، انگار ادما دوس تدارن بقیه هم از همه چی بهره مند باشن .  این حس حسادتو فقط باید مهار کرد . من همیشه میگم هر چی واسه خودم میپسندم واسه بقیه هم همونطور