2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید لطفاااااذ

49 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه وبه زودی این شرایط بایه پایان خوش تموم شه،راستش یه راهنمایی میخاستم تولد همسرم فرداست بعدمن پول ندارم متاسفانه خانه دارم و مطلقا درامدی ندارم بخاطرشرایط کشور دیت وبال همسرم خیلی خالیه بعدم نمیتونم بگم پول بده ضایع اس ک میخام برای خودش ی چیزی بخرم  قاب گوشیش خراب شده ولی من فقط۲۵۰پول دارم🥲🥲کلا کادو رو بیخیال شدم ولی میشه پیشنهادب ین با ۲۵۰چه موادغذایی میتونم بخرم ی شام متفاوت خوشمزه درست کنم دلم میخاست کباب تابه ای درست کنم ولی خب ۲۵۰چرخکرده خیلی ضایع اس برم بخرم  مرغ داریم تو بخچال کیکم خودم درست میکنم خونگی اینجوروقتا واقعا افسرده میشم ازبی پولی و اینکه کاش منم شاغل بودم😢

سوسیس بگیر با خمیر هزار لا 

خمیرو باز کن سس کجاپ بزن روش 

پخشش کن سوسیسو بزار بپیچش

بعد حلقه حلقه ای خمیر و سوسیشو برش بزن یا سرخ کن یا بزار تو فر

فک نکنم بیشتر از ۱۰۰‌تومن بشه

دیگه ۲ تا ژله بگیر 

الوورائه رو با شیر قاطی کن

ژله ۲ رنگ درست کن برا دسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مرغ همش میخوریم گفتم متلا حالاک هیچی نمیتونم بخرم ی غذای متفاوت وخوشمزه درست کنم

میتونی مرغه رو چرخ کنی کباب تابه ای مرغ درس کنی

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

#چوکو لاوا، یه دسر شکلاتی

موادلازم :

بیسکوئیت پتی بور ۱بسته 

شکلات  تلخ یا شیری ۱۵۰گرم 

شیر ۱لیوان و نصف  لیوان 

کره  ۲۵گرم 

اول شیر و کره رو بذارید روی حرارت کره که آب شد شکلات تلخ رو اضافه کنید شکلات که آب شد و یکدست بیسکوییت رو پودر کنید اضافه کنید و ترکیب کنید و از روی حرارت بردارید  مواد رو بریزید داخل غذاساز یا با گوشت کوب برقی مواد رو خوب میکس کنید که بافت کرم مانند پیدا کنه.

و یه قالب یا ظرف رو پلاستیک بکش و مواد رو داخل ظرف بریز و ۴ساعت بذار داخل یخچال که خودشو بگیره و سرو‌ کن،