2777
2789
عنوان

نامزد سمیییی

217 بازدید | 13 پست

من یک دوست پسر سمی دارم ک نمیتونم ازش جدا بشم 

بیشتر 6بار کات کردیم و برگشتیم 

دو سه روز پیش هم پیام طولانی براش نوشتم و کات کردیم ولی بعد چت کردیم یبار من پیام دادم یبار اون تو چت ها هم گفت فدات شم و گفتم تغییر کن گفت چشم بعد دیگ از دیروز ساعت پنج تا حالا پیام ندادع یعنی من نمیدونم اصلا الان هست یا نیست 

چجوری ازش جدا بشم🥲

خب میگی نمیتونم ازش جدا بشم باز میگی ک چطور جدا بشم🤦🏼‍♀️

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی به نام عقل تو سرت باشه و چیزی به نام بلاک تو گوشیت 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خب راهکار میخام ک وابستگی مو از بین ببرم

عقلتو به کار بندازی حله.. روح و روانتو مگه از سر راه اوردی که هی کات هی ارتیاط.. خودتو مسخره کردی؟! هی بالا مباری هی برمیداری میخوریش؟! 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خب راهکار میخام ک وابستگی مو از بین ببرم

اراده داشته باش از همه جا بلاک.بعد یک ماه نهایتا پاک یادت میره ازش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

ما کات سه ماهه هم داشتیم ک برگشتیک

واوو خب چه بگم 🤦🏼‍♀️🤣

زندگی بچه بازی نیس

میخوای جدا بشی واقعا نمیخواییش به دردت نمیخوره راحت جداشو این شل کن سفت کناا چیه

اگر هم نه دارید بچه بازی درمیارید و ادب کردن هم که این راهش نیس

برید پیش دکتر زوج درمانگر حتما دکتر باشه یعنی دکترای تخصصی داشته باشه وگرنه بقیه شون به درد نمیخورن