2789
عنوان

نامزد سمیییی

217 بازدید | 13 پست

من یک دوست پسر سمی دارم ک نمیتونم ازش جدا بشم 

بیشتر 6بار کات کردیم و برگشتیم 

دو سه روز پیش هم پیام طولانی براش نوشتم و کات کردیم ولی بعد چت کردیم یبار من پیام دادم یبار اون تو چت ها هم گفت فدات شم و گفتم تغییر کن گفت چشم بعد دیگ از دیروز ساعت پنج تا حالا پیام ندادع یعنی من نمیدونم اصلا الان هست یا نیست 

چجوری ازش جدا بشم🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیزی به نام عقل تو سرت باشه و چیزی به نام بلاک تو گوشیت 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خب راهکار میخام ک وابستگی مو از بین ببرم

عقلتو به کار بندازی حله.. روح و روانتو مگه از سر راه اوردی که هی کات هی ارتیاط.. خودتو مسخره کردی؟! هی بالا مباری هی برمیداری میخوریش؟! 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

زندگی بچه بازی نیس

میخوای جدا بشی واقعا نمیخواییش به دردت نمیخوره راحت جداشو این شل کن سفت کناا چیه

اگر هم نه دارید بچه بازی درمیارید و ادب کردن هم که این راهش نیس

برید پیش دکتر زوج درمانگر حتما دکتر باشه یعنی دکترای تخصصی داشته باشه وگرنه بقیه شون به درد نمیخورن