توجه❗توجه ❗درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! .......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم.......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی ........یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه!یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوستت نداشته باشه!.......روانشناسی میگفت:بیماران واقعی هیچوقت به ما مراجعه نمیکنند! مراجعان ما بیشتر کسانی هستند که توسط این بیماران، مریض شدهاند......سفر کن و به هیچ کس نگو، یک رابطه ی عاشقانه داشته باش و به هیچ کس نگو، شاد باش و بخند و به هیچ کس نگو.آدم ها چیزهای قشنگ را خراب می کنند.......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه.......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی .......رابطه سالم صادقانه شروع میشه، عاشقانه ادامه پیدا میکنه و محترمانه تموم میشه.ثمره ش لذت، رشد فردی و آموختنه.رابطه مریض با تظاهر و فریب شروع میشه، با تلاش برای سلطه بر طرف مقابل ادامه پیدا میکنه و با توهین و ناسزا تموم میشه.ثمره ش آسیب، رنج و بدبینی کلی به رابطهس
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.