2777
2789
دقیقا میگه کسی باهات ازدواج نمیکنهمرسی از راهنماییت

این ادمو کلا از زندگی باید حذف کرد جون ممکنه بعد ازدواجتم بیاد هی به همسرت چیز بگه بهش بگو ازدواج نکنم بهتر ازاین که هروز از دست تو کتک بخورم حتی تو روابط بعدیتم دیدی طرف حتی داد میزنه نمون اجبار که نیست ولشکن برو سلامت جسم و روان تو از هرچیزی مهم تره 

خواهش میکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا ترسم همینه بعدا هم مشکل ساز بشه چون آشنا هست

اگه عکس و فیلم و چتی داری باهاش فعلا باهاش راه بیا بعد از توگوشی لپ تاب هرجاییی که هست پاکشون کن یا اززیر زبونش بکش ببین کجا عکساتو داره از توگوشی خودت پاک کن ولی عکس دونفره هارو یه جایی نگه دار شاید یه روزی به دردت بخورند خونشون دیگه اصلا نرو خیلی راحت میتونه دوربین های لامپی بزاره ازت فیلمبرداری کنه ادم سالمیم نیست اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد ارتباطتتم که قطع کردی ایشالله که بی خیالت میشه نشدم بانفر بعدی اصلا درموردش حرف نزن فقط با هرکی رفتی تورابطه و قصدت جدی بود بگو این مزاحمم هست دنبالمه ولی من تاحالا باهاش سلام علیکم نداشتم تااگه چیزیم گفت تو بتونی زیرش بزنی