دو هفتس به بهونه ناامن بودن خونشون اومدن اینجا درحالی که هممون ی شهریم فقط خونه اونا نزدیک ی مراکزی هست که سروصدا میاد سه خانواده اومدن خونمون بیچاره مامانم هی پخت و پز سرپا بابام ۲۴سرکار که خرج۲۰نفرو برسونیم تازه خونه اون یکی خالمم نزدیک ماس اما به بهونه این که ماخونمون ویلایی هست حیاط داریم اینجا راحتن نمیرن اونجا ۲۰نفر ادم ناهارشونو میدن عنوز سرسفرن چایی میخوان بعد گرمشون میشه شربت میخوان تا میای ظرفاشو جمع کنی شام میرسه بعد شام باز الان سرشامن چایی چایی میکنن بابا خسته شدیم اه
پرستاری از دیار عاشقان پرستاری شغل من نیست عشق من است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشن شدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛
سه شب رفتم خونه بابام و برگشتم. تازه کلی آذوقه با خودم بردم و حتی براشون خرید کردم. کاش مردم تو این شرایط ملاحظه کنند. مهمونی فقط یک وعده. بقیش رو خودشون باید هزینه کنند