2777
2789

دو هفتس به بهونه ناامن بودن خونشون اومدن اینجا درحالی که هممون ی شهریم فقط خونه اونا نزدیک ی مراکزی هست که سروصدا میاد سه خانواده اومدن خونمون بیچاره مامانم هی پخت و پز سرپا بابام ۲۴سرکار که خرج۲۰نفرو برسونیم تازه خونه اون یکی خالمم نزدیک ماس اما به بهونه این که ماخونمون ویلایی هست حیاط داریم اینجا راحتن نمیرن اونجا ۲۰نفر ادم ناهارشونو میدن عنوز سرسفرن چایی میخوان بعد گرمشون میشه شربت میخوان تا میای ظرفاشو جمع کنی شام میرسه بعد شام باز الان سرشامن چایی چایی میکنن بابا خسته شدیم اه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار اومدن هتل 

به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛

وا، چقدر نفهمند ببخشید دور از جونتون ،بگو پاشید برید جنگ یکی دو روز نیست که

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

سه شب رفتم خونه بابام و برگشتم. تازه کلی آذوقه با خودم بردم و حتی براشون خرید کردم. کاش مردم تو این شرایط ملاحظه کنند. مهمونی فقط یک وعده. بقیش رو خودشون باید هزینه کنند 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

چقد بی درک و شعور

ما دو روز رفتیم خونه مامانم معذب بودیم 

سرویس دادن به کنار هزینه ها وحشتناکه.

با اینکه جایی که هستیم خطرناکه ولی ترجیح دادیم برگردیم هر چی مامانم گفت بمونید ولی خودم راضی نبودم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

زیادی بهشون رو دادین

تقصیر مادر پدرمه والا ما خونه اینا بریم ی وعده ماکارونی میزازن جلومون اینا دوهفتس ناهار شامخورشتی میخورن

چقدر بی ملاحظه انما سه چهار روز خونه دوستای خیلی نزدیکمون بودیمبیشتر از نصف وعده ها رو خودمون از بیر ...

درستشم همینه تو این وضع اقتصادی واقعا سخته