2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اطلاعاتمو میگم نه تجربمو

آمپول ریه که چیز خاصی نیست بتامتازونه کورتونه معمولا شش دوزشو میدند توی دو نوبت تزریق میشه اگر نیاز باشه البته(مثلا احتمال زایمان زودرس بدند به هر دلیلی. عارضه‌ای که داره بشدت قند خونو میبره بالا و حرکتای جنینو کم میکنه برای چند روز. اگر دیابت بارداری یا مشکلی داشته باشی باید دو روز بستری بشی که چکت کنند. 

اینکه کی سرپا بشی بستگی به بدن هر فردی داره. تا بخیه داری یکم سختته مخصوصا نشستن اما به مرور راحتتر میشه. از هشت ساعت بعد از عمل هم که باید راه بری

ماساژ رحمی هم تو هر دو نوع زایمان هست اما سزارین چون بخیه و برش داری بله خیلی خیلی دردناکه. اما کوتاهه تا یکی دوبار جیغ و داد کنی تمام میشه. معمولا دو باری تا بیهوش یا بیحس هستی انجام میدند یکبارشو حس میکنی. اونم اگر مسکن گرفته باشی قابل تحملتر میشه

خدایی 

ما از طبیعی وحشت داریم کابوسه 

شما از سزارین ؟

سزارین هرچی سخت باشه 

اندازه طبیعی سخت نیست اینو اطمینان دارم 

طبیعی اگه سخت شه مرگ رو میبینی با چشمت

معجزه شکر گزاری...

من اطلاعاتمو میگم نه تجربموآمپول ریه که چیز خاصی نیست بتامتازونه کورتونه معمولا شش دوزشو میدند توی د ...

دیابت بارداری دارم انسولینی شدم پس بگم ب دکنرم حواسش ب قند خونم باشه

حتی خوندن مااساژ رحمی استرس میده بهم😔😔😔😔

دیابت بارداری دارم انسولینی شدم پس بگم ب دکنرم حواسش ب قند خونم باشهحتی خوندن مااساژ رحمی استرس میده ...

منم خیلی استرس همه چیزشو دارم. هیچ تصوری هم نمیتونم داشته باشم. از قسمت به قسمتش میترسم

اما خب سزارینی هستم امیدوارم بخیر و سلامتی بگذره برای هممون

من از سزارین نمیترسم از ماساژش میترسم

هرچی باشه اندازه طبیعی و دردسر هاش سخت نیست

شما چند هفته ای بسلامتی 

من 34

دوس ندارم طبیعی بیارم خیلی سخته حالم بده دکتره عمل نمی کنه 😮‍💨 😮‍💨 🥲 

معجزه شکر گزاری...

منم خیلی استرس همه چیزشو دارم. هیچ تصوری هم نمیتونم داشته باشم. از قسمت به قسمتش میترسماما خب سزارین ...

انشالله همه خانومای بارداار زایمان راحتی داشته باشند

شما چند هفته ای؟