2777
2789
عنوان

کنکوریا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 127 پست
انشالله که میاره امسال فوق مزخرف بود نهایی سخت تراز دهی کنکور بد بلاتکلیفی هامون الان شرایط بدی ک گر ...

انشالله 

شما تو تلگرام یوهنا میشناسی؟ برنامه میده 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

انشالله که میاره امسال فوق مزخرف بود نهایی سخت تراز دهی کنکور بد بلاتکلیفی هامون الان شرایط بدی ک گر ...

انشالله 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه ی کنکور اردیبهشت رو نگاه نکرده اصلا فقط من داغونم حتی به پدرشم نگفتم

میدونم 

اولا دمتون گرم نگفتید

دوما یک ماه وقته

من منابعمو گفتم یا درخواست دوستی بدین اونجا به ترتیب مینویسم کامل میتونه با یک فشار زیاد برسونشون یک ماه وقته 

سوما حتما تو یک پانسیون سختگیر ثبت نام کنینش و گوشیشو بگیرین

انشالله 

حقیقتا نمیدونم.نظر خودم روی شیمی هست چون خیلی سخت بود تراز خوبی بهم داد اشتباه نکن پنج درصد حدودا بی ...

آره شاید همینه

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

اره حرفات و قبول دارم روحیم فوق العاده ضعیفه پنیک گرفتم باورت میشه با کوچیک ترین صدایی نفس تنگی و تپ ...

روان پزشک 

خودم دیروز گرفتم از دکتر ساینا انلاین دو تا دونه قرص داد اروم شدم تونستم امروز بخونم

من یه چیز بگم شما رو خیلی درک میکنم مامان منم خیلی ناراحت هست بیشتر از من برای کنکور و تک تک امتحان ...

الانم پشت کنکوره نه کاریش ندارم  خودش استرس کشید و زحمت کشید من کاری نکردم براش 

چه خوب پس حتمن صحبت میکنم باهاشون

ببین یک سری جاها نیازه

من هنوز صدای بمب ها تو گوشمه پریروز رسیدم جای امن انقدر حالا بد بود...

نمیفهمم چرا این موضوع رو فرهنگ سازی نکردن برامون خجالتمون میشه همش

ما روستاییم پدرش بیماری قلبی داره نمیتونه ببره و بیاره

تل تون اگر وصله من خیلی فبلم و جزوه و این چیزا دارم برای خودم یه گروه زدم و مطالب مهم و فرستادم اگر میخواین یه آیدی چیزی بدین اونجا اد کنمتون بتونه ازشون استفاده کنه

عذر میخوام نمی‌دونستم 

بیینین شما به نظرم مدیریت کنین یک ماه رو اخبار جنگ و ..... دنبال نکنین یا اگر میکنین به دخترون منتقل ندین

من منابعمو بالاتر گفتم خواستین درخواست دوستی بدین منظم بنویسم تهیه کنین براش اگر امکانش هست و با خیال راحت یخونه

گوشیش حتما گرفته شه!

تل تون اگر وصله من خیلی فبلم و جزوه و این چیزا دارم برای خودم یه گروه زدم و مطالب مهم و فرستادم اگر ...

روزی که تل وصل بود کل فیلما و جزوه ها رو دانلود کرده